I heart you.


Midsommar firades inte med vilka som helst. Fick en minnesvärd midsommar med mina fina tjejer och en hel drös med härligt folk ute på landet! Sommarkänsla på högnivå.

I'll give you more than a smile.Det var inte igår!

Fick världens ryck, fick lite bloggabstinens!! Skulle egentligen vilja lägga upp massor med fina bilder men det tar ju sån tid?! Har en hel del från midsommar men jag har inte lagt in dem på datorn ännu. Min systemkamera börjar bli lite dammig måste jag erkänna. När jag blogga dagligen användes den flera ggr om dagen men nu?? Nästan aldrig. Jag har ju min kära iphone med överallt ;) Annars då?
Jo, livet rullar på bra nu. Har börjat sommarjobba på ekonomiskt bistånd igen och nu har jag BARA 1 TERMIN kvar på min socionomutbildning! Dessutom avslutades denna termin med ett VG på C-uppsatsen, den sista kursen! Helt stört att vi fick VG rakt igenom i bedömningen. Vår genomarbetade(?)uppsats blev hyllad av examinatorn! Nu ser jag fram emot sommaren, som jag hoppas kommer. Och självklart, resan till Grekland för att träffa familjen! Kanske även en tripp till Lule för att hälsa på andra delen av släkten?

Så, stor puss till er! Nu ska jag ta ett varmt bad :)

Jag finns men jag syns inte.

Hej finaste ni!
Det var alldeles för länge sen vi sågs. Livet rullar på och nu är det inte långt kvar tills jag tar min socionomexamen. Och idag är det 1 juni. Sommaren är här! Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Ville bara skicka en hälsning!

 

RSS 2.0