On the road again.

Okej, jag försöker mig på detta igen så får vi se hur ofta det blir. Jag kommer sluta blogga sen när jag blir examinerad socionom. Det passar sig inte att ha en öppen blogg när jag kommer jobba med socialt arbete och risken kan vara att jag får en klient som känner till min blogg. Jag kommer inte ta bort min älskade blogg men den kommer lösenordskyddas. Nog om det, nu skriver jag på här som vanligt.

Jag har säkerligen förlorat flera hundra läsare och det är tråkigt men inte livsviktigt. Jag startade min blogg för väldigt många år sedan av en anledning men med åren som gick, ökade mina läsare, men syftet med bloggen suddades ut. Jag älskar ytligt men ytlig är inte bara jag och det var inte syftet för min blogg heller. Nu vet jag inte hur pass mycket jag kommer skriva eller vilka bilder jag kommer lägga upp men jag önskar att jag skrev mer personliga inlägg och debatter som jag tycker är väsentliga för vårt ibland skeva lilla samhälle. Vi får, la se. Men om jag känner mig själv rätt nu så kommer det bli få seriösa dagens outfit bilder. Det tar för mycket av min tid, hur snyggt och roligt det än är. Inspireras kan man göra på fler sätt. Kram på er

Gräset är grönare på andra sidan.
Blogga. Inte blogga. Blogga inte blogga. Blogga. Inte blogga. Blogga. ?

Resan till Kreta var fantastisk. Bilderna ni ser är tagna från Rethymnon, Chania, Elafonisis, Balos och härlig grekisk landsbyggd. Jag vet inte om jag ska fortsätta blogga eller inte. Men det kliar i fingrarna ibland. Tack och lov har jag instagram som faktiskt är ett bra substitut :)
RSS 2.0