Fakta.
När ingen ser/hör mig så brukar jag
prata med mig själv,grubbla, svära för mig själv när jag är arg ibland till och med kasta saker omkring mig, sjunga när jag är glad, dansa glädjedans när jag är riktigt glad
Jag går aldrig hemifrån utan att glömma något. Är det inte hemnycklar,mobil, kontokort så är det något jag skulle ha gjort men i mitt stressade och förvirrade tillstånd glömt. Det är min "specialité".
Min blogg heter som den gör för att saras.blogg.se var upptaget så då blev det sarase.blogg.se(=sara.se)
Vågade jag så skulle jag springa naken på stan bara för att. Eller nja jag är för pryd, men det hade varit kul ;)
Om tio år kommer jag förhoppningsvis ha massor med barn, katter, ett semesterhus i Grekland i närheten av min familj, ett intressant och givande jobb inom socionomyrket, en mycket fin lägenhet eller kanske hus, fortfarande vara lyckligt tillsammans med min stora kärlek :)

Utmanar dig att göra en likadan! :)
Kommentarer
Johanna

Vad kul med lite kuriosa om dig:) Haha, glömmer du alltid nåt innan du går hemifrån? Du är för söt:) Puss puss!

2011-10-20 @ 15:42:58
URL: http://rosoraroroda.blogg.se/
Caroline

Du, jag behöver din hjälp. Är i valet o kvalet om praktikplats nu. Känner mig helt förvirrad. Har du några tips att ge mig angående valet? Hur tänkte du när du valde praktikplats?

2011-10-20 @ 17:33:56
URL: http://carromeller.blogg.se/
Art By Tina/Tina Axelsson

Familj i Grekland - det var intressant fakta. Bor dom där permanent - eller du kanske till och med har grekisk ursprung.

2011-10-20 @ 18:34:49
URL: http://trueborn.blogg.se/
lisette

haha springa naken, det var kvällens roliga de ;)

2011-10-20 @ 21:07:08
URL: http://lajsette.blogg.se/
Bojan

Vilken intressant och bra!otroligt vacker bild med! :)

2011-10-21 @ 12:33:58
URL: http://bojans.devote.se
Caroline

Men gulliga du, jisses va glad jag blev över ditt svar. Att du tog dig tid att hjälpa mig. Jag märker att vi tänker lite likadant ändå. I framtiden skulle jag vilja arbeta med någon typ av terapi/samtal. Gärna med familjer och ungdomar. Vi ska ju lämna ett, två, tre val. Och jag funderar på kurator inom ungdomsmottagning eller hälso-sjukvård eller skola, annars vill jag jobba med förebyggande arbete med ungdomar (typ fältare), men samtidigt har jag ju också fått höra det här med att allt socialt arbete bygger på det man lär sig på socialkontoret. Det är navet, spindeln i nätet. Så väljer man taktiskt antar jag att man väljer socialkontor, som just nu är mitt tredje val, eller så väljer man ett "drömjobb" -typ kurator på UM. Så frågan är hur man resonerar där. Ska man välja något kul eller något som man tror är bra?! Innan har jag hela tiden varit inne på att välja något jag verkligen vill göra... men nu börjar socialkontor locka mer o mer. Just för kontakter, kunskap och bredden. Hm... HJÄLP! Känns som jag sliter av mig håret snart! Antar att det blir bra hur man än gör. Men samtidigt känns beslutet så stor o avgörande liksom. En del får ju sina jobb via praktiken. Så då vill man göra något man vill göra i framtiden, men samtidigt är jag inte så naiv att jag inbillar mig att ett jobb på UM är ett alternativt första jobb för en nyexad socionom...Du ser, jag är grymt förvirrad, så ge mig gärna respons om du har tid o lust!

Massa kramar o tank än en gång. Dina erfarenheter är guld värda för mig.

2011-10-21 @ 17:12:56
URL: http://carromeller.blogg.se/
MICHELLE

Rolig fakta! Jag vill också ha ett semesterhus i grekland.

2011-10-23 @ 00:58:38
URL: http://michelleewegert.blogg.se/
Lena Nilsson

Haha oj då, man kanske borde ha mer koll på datum haha =D

2011-10-23 @ 15:34:02
URL: http://leenaas.blogg.se/
EMELIECATRINE

Superhärliga frågor ju, tror jag ska norpa dom av dig =) Hoppas allt är bra med dig annars Sara? Stor kram

2011-10-24 @ 01:12:30
URL: http://emeliecatrine.se/
Erika

Hej Tjejen :)Jag trillade in på din blogg då jag satt å googlade på spänningshuvudvärk! Sedan har jag varit fast här och plöjt igenom vartenda inlägg sen 2007 :) Det är första gången jag hittar någon som verkar må ungefär som mig, och som beskriver den kroniska huvudvärken precis som jag skulle ha beskrivit den!Jag har också lidit av detta i ungefär 2 år och det har verkligen förstört mitt liv. Jag går hos sjukgymnast nu för andra gången, började förra veckan. Tidigare har jag testat basal kroppskännedom och akupunktur, det sist nämna fungerade under den perioden jag gjorde akunpunktur sedan kom det tillbaka :( Sen samtalsterapi för att bearbeta jobbiga händelser.Som du beskriver blir man lyrisk de få dagar man slipper ha skiten, och då har jag en förmåga att vilja göra för mycket just för att jag mår bra, vilket resulterar i att jag så småningom hamnar i en ny spänningshuvudvärks-period. Och så här pågår det som en ond cirkel. :/Jag har också väldigt höga krav på mig själv, och de senaste åren har varit riktigt tuffa av olika anledningar. Ja, vissa saker har till och med varit rena å skära trauman att ta sig igenom.Jag var bara tvungen att skriva av mig till dig :) Sen såg jag att vi var lika på en annan punkt, jag kämpar med högskoleprov just nu för att komma in på socionomprogramet som jag såg att du läser :)Annars tycker jag att du har en kanonbra och inspirerande blogg, jättekul när du lägger upp klädbilder!Du får väldigt gärna maila mig eller lägga till mig på msn, då det skulle va väldigt skönt att få prata med någon som går igenom liknande situation! Känn dig inte tvingad, men jag skulle bli väldigt tacksam!Kram2011-10-24 @ 10:10:02
Erika

Hej igen!Hahaha jag är inne flera ggr om dagen för att se om du svarat, men nu när jag kollade datumen i bloggen så ser jag att det kan gå bra långt mellan blogginläggen!:) så ivrig är jag att få kontakt!Finns ingen hitills som förstått mig, vänner har till och med börjat tröttna och tro att jag överdriver!:/ så nu pratar jag aldrig om min värk!Är så rädd att jag kommer behöva leva såhär hela ljvet, att värken liksom blivit helt å hållet kronisk :( får panikkänslor, och det ökar ju bara på spänningen!Jaja nu ska jag sluta svammla!:) desperate housewives börjar här nu också ;)Kram2011-10-25 @ 21:56:19
sarasee

Hej Erika! Såg precis nu dina kommentarer!Är precis hemkommen fr sjukan så e helt lost men jag ska ta mig tid och svara ordentligt på din kommentar imorgon! :)

2011-10-27 @ 19:16:43
URL: http://sarase.blogg.se/
sarasee

Hej Erika!

Jag har skickat ett mail till dig..vet inte om det kommit fram..om du lämnat rätt mailadress...

2011-10-30 @ 20:30:27
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0