Bloggmode?Tycker min sambo var lite rolig här om dagen när han påstod sig veta vilka som bloggar och inte. "Ja, det märks så tydligt, det syns på kläderna om man bloggar. Det är bloggmode, din stil är bloggmode!" Haha, sötleif!
Håller ni med? Finns det ett bloggmode?Vad är isf ett bloggmode?

På ett sätt håller jag med...men ändå inte. Bloggar jag om min stil är det ju på ett sätt mitt bloggmode. Men den STORA skillnaden för mig är att min stil behöver inte överrenstämma med alla andra som bloggar om mode. Tjusningen med bloggen och att läsa andras bloggar är ju att kunna inspireras men i slutändan är det ju du som väljer vad du vill ha på dig och hur du vill matcha dina kläder med din stil. Jag kan absolut tycka att det finns likheter i "bloggmodet" men varje person sätter ju sin egen prägel på det man väljer att bära upp.

Jag ser mig verkligen inte som en modebloggare, men har inget emot om andra ser mig som det..Det tar jag bara som en komplimang ;) Jag älskar kläder, skor och sånt men jag har inte en susning om vad som kommer vara super inne i höst. Det kan vara roligt att veta men jag kunde inte bry mig mindre om något anses vara "ute". Second hand är det absolut roligaste stället att köpa kläder för där kan man verkligen hitta unika plagg som ingen annan har. Kööör på det som känns bra! (Ante brukar ibland tveka när det gäller vissa plagg jag köper, men vad gör det? Oftast behöver han bara vänja sig..sen brukar det också gå hem :)Sen om det är bloggmode eller vanligt mode, ja same same! Viktigast är att du gillar det du har på dig. Eller vad tycker ni?
Kommentarer
Bojan

sv:Men oj tack snälla du!

2011-10-06 @ 11:14:40
URL: http://bojans.devote.se
Bojan

Jag tycker att det finns ett bloggmode helt klart! När man går på stan

och kollar sig runt och tittar på speciellt tjejer så kan man se vilka som har en blogg tycker jag ;P Det känns som att det finns så många bloggtrender som alla bloggare hakar på så det syns liksom :)

2011-10-06 @ 11:15:50
URL: http://bojans.devote.se
Anonym

Japp, det finns bloggmode, antingen de som skirver blogg eller de som läser blogg. Man kan se det väldigt tydligt på deras kläder!

2011-10-06 @ 14:57:24
sarase

Jo så kanske det är.. jag inspireras av en del av andra bloggar men mycket av det jag själv ser skulle jag inte bära själv, lika mycket som en del utav det jag ser älskar jag. Så man tar lite av varje(av det man inspireras via blogg,på stan, i tidiningar, vänner osv)och komponerar ihop till något man själv gillar. Sen om det är bloggmode, jaa..okej visst, bara du gillar det du har på dig! =)

2011-10-06 @ 15:23:17
URL: http://sarase.blogg.se/
Kajsa

Det viktigaste är att man trivs och känner sig snygg, helt klart!

2011-10-06 @ 15:33:28
URL: http://kobranhuggertill.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0