Hopp.


Det finns hopp, en ny dörr har öppnats och jag vågar äntligen börja tro igen. Inte för att jag gett upp hoppet om ett friskt och hälsosamt liv men det har ändå inte varit bra i över 2 år...och ja, det skulle få vem som helst att tappa livsgnistan då och då. Tack vare mina morföräldrar kan jag nu satsa på en ny behandling. Eftersom vården inte bidrar med ekonomisk hjälp när man behöver massagebehandlingar trots att man har svår kronisk värk.. ja då svider det i plånboken. Jag ska fortsätta gå hos min sjukgymnast och träna nacke och kropp regelbundet men jag behöver kompletterande massage som hjälp. Och det är så dyrt...men nu när jag äntligen hittat en massageterapeft jag tror kommer kunna hjälpa mig och den ekonmiska biten har löst sig... Ja, det faller en stor sten från bröstet och jag känner lycka och hopp :)
Kommentarer
Denise

åh vad härligt att lite hopp finns:) det önskar jag såå att det fanns här med av andra anledningar :)

2011-02-04 @ 11:23:50
URL: http://danajs.blogg.se/
Michelle

Det finns hopp! Kämpa på, det kommer bli bättre till slut :) Synd att ALLT ska kosta pengar bara... Älskar bilderna förövrigt, sommaren välkomnas med öppna armar!

2011-02-04 @ 17:04:54
URL: http://michelleewegert.blogg.se/
Empa

Vad skönt för dig! :) Får hoppas på att de snart kommer på något som får bort din smärta föralltid! Hittade du något på Monki förresten? ;)kram

2011-02-04 @ 18:40:39
URL: http://eempaa.blogg.se/
Karin

vilken tur att du får hjälp:) jag tycker massage hjälper bäst med, det och fysisk träning.

Så dumt att man inte kan få det på recept eller nåt när det hjälper så bra, jag tjatar jämt på min kille att han ska massera mig. Hur klarar du dina studier med din värk? jag har klarat mina bra tills nu(pluggar till sjuksköterska) men för att klara min utbildning känns det som jag offrat så mkt annat, träffar inte vänner så ofta eller gör så mkt annat, så funderar att på om det verkligen är rätt prioriterat, börjar tappa motivationen nu känner jag, särskilt när jag har praktik(som vi har mkt i min utbildning) så känner jag att jag inte orkar med när dte blir så långa dagar o jag har jätteont i huvudet ofta, när man har teoretiska studier kan man ju lägga upp tiden som man själv vill och plugga när man mår bättre. Känner du så med din praktik med? blev väldigt långt detta men kände bara för att skriva av mig till nån som kanske förstår. kram

2011-02-05 @ 01:16:23
sarase

Hej Karin. Kan du inte skicka din mail till saharalindgren@hotmail.com så kan vi prata mer där? Att prioritera rätt är så himla svårt, spec när man har helt andra förutsättningar jämfört med andra som är friska. Men maila mig så ska jag svara på dina frågor :) Stor kram!

2011-02-05 @ 10:32:22
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0