Julbord nästa!Klänning Monki, Väska Second hand, Skor gamla från Don Donna

Nu ska jag äääntligen få äta julbord!

Skorna jag har på mig är nog 5-6 år gamla men jag hitta dem iängst in i garderoben för ett tag sedan och börjar gilla dem igen =)
Kommentarer
linn

Wohooo vad fint det där va, l-o-v-e the shoes wo-man :):)

2011-12-02 @ 19:33:13
Cecilia

Haha ja de där skorna är ju sjukt gamla men lika snygga än!

2011-12-02 @ 20:05:37
Fani

tack så mkt fina du :D glad jag blir :)

skapligt najs med julbord du ;) och jättefin outfit! gillar skorna massor , grymma :D

puss

2011-12-02 @ 23:21:32
URL: http://glikia.blogg.se/
anna

Hej!Jag har lite problem när det gällerkillar. Jag har aldrig haft en kille tidigare och vet inte riktigt hur jag skabete mig när någon tycker om mig som jag givetvis tycker om lika myckettillbaka. Det blir lätthänt att killen tror att jag är inte intresserad ochtröttnar vilket är förståeligt.Jag har precis träffat på en kille somjag tror att han verkar gilla mig. Han försöker ofta prata med mig, när visitter på soffan ute i det gemensamma rummet (bor i en student korridor och mingranne känner honom och brukar ha honom över) puttar han på mig och en gång sahan ”UPPMÄRKSAMHET” tack och nyligen när vi inte setts på några dagar så sa hanatt han saknade mig. Jag hörde inte det då eller var inte säker på att det varriktat till mig så jag svarade aldrig, klantskalle som jag är. (tror att jagblev så chockad)Nu har det ändå gått några veckoroch jag är rädd för att ”förlora” honom eller att han tröttnar på mig då jagtror att jag är väldigt dålig på att visa honom att jag gillar honom. Särskiltefter att han sa att han saknade mig lite snabbt utan att jag svarade utanfrågade bara efter ngra sekunder hur det var med hans ben då han precis hadebrutit de.Är så rädd att han kanske tror att jag inte ärintresserad av honom för jag kan nämligen uppfattas som dryg och svårfångad.( Jagär ju trevlig och ler en hel del mot honom.) Fast jag i själva verket inte ärdet , blir bara så osäker på mig själv och vill inte ha för höga förväntningar.”gillar han verkligen mig?” ”vad är det han gillar egentligen?” tänker jag oftadå våra konversationer inte alltid flyter på. Ja, jag vet att jag behöver jobba en hel del med självkänslan.Men gillar han ens mig`? Min största fråga är välhur ska jag visa eller vad ska jag säga för att han skall förstå att jag gillarfaktiskt honom samtidigt som jag inte vill verka på, hur ska jag få kontakt medhonom?

2011-12-03 @ 13:01:40
sarasee

Hej Anna!Det verkar ju som att han gillar dig och vill få kontakt :)Det är lätt hänt att man blir blyg när man är intresserad av någon. Jag har faktiskt själv varit det förut och ibland omedvetet spelat svårfångad bara för att jag varit osäker och inte velat bli sårad. Men jag har lärt mig att vill man något ska man satsa på det.Du har inget att förlora! Det är väl bättre att ta steget och våga visa sina känslor än att aldrig våga och ångra att man inte gjorde det? Prata med honom nästa gång han är där. Eller ta reda på hans nr? Skicka sms och fråga om han vill ses eller bara fråga vad han gör och se vad nästa sms leder till. Eller vågar du inte säga som det är när ni ses, försök visa att du är intresserad genom att hålla ögonkonakt, le och visa intresse genom att ställa frågor till honom(visa att du vill lära känna honom) Vad ska du göra imorgon?Vad pluggar/jobbar du med? Hur kommer det sig att du ville plugga/jobba med det?Hur många syskon har du? osv osv osv. Jag tror det enda som krävs är att du vågar visa att du gillar honom.. eftersom det verkar som han verkligen vill få kontakt med dig =) Hoppas detta var till någon hjälp. Lycka till! Kram

2011-12-03 @ 13:53:55
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0