Oh hello.topp bik bok, shorts hm, skor scorette, hårband indiska, solglasögon ur och penn

Åååååååååååh, jag är så lycklig när det är varmt ute och solen skiner! Nu har det varit så fint väder så många dagar så jag är nästan lite rädd att det härliga vädret ska försvinna. Förra sommaren fick vi knappt några soldagar här. Men det ska tydligen bli fint hela veckan och det ser jag fram emot :) Jag börjar bli riktigt brun nu. Det roliga är att jag är mörkbrun på framsidan medan rygg och resten av baksidan är ljusbrun. Snygg bränna va? ;)Igår va vi ute på Disas land. Alltid lika underbart. Visar nog mer foton sen.

Vad gör ni ikväll?
Imorgon är jag ledig och det ska firas! Nu ska jag träffa några av mina härliga klasskompisar. Vi ska dricka lite gott vin i parken denna varma sommarkväll.
Kommentarer
Camilla

Tack snälla! och du? Jag kan inget annat än instämma och hålla med. Sommaren har verkligen varit här ett bra tag nu och det är bäst att den består. Även jag har fått en del färg och det kommer kännas betydligt lättare att åka till jobbet på Torsdag. Den översta bilden är ju bara så strålande härlig, gillar.

2010-06-28 @ 18:44:22
URL: http://xccc.blogg.se/
Wiwi

mmm dom va riktigt fina...

ska se om min karl inte kan klippa ett par sletna jeans... han är 1.92... riiiktigt lång... jag är bara... eller bara o bara... jag ÄR 1.68... :)

2010-06-28 @ 21:48:55
URL: http://wiwis.blogg.se/
Clara

Brunis vad brun du är!

2010-06-28 @ 22:29:49
URL: http://clarahartmann.blogg.se/
Camilla

Haha min solbränna ser ut på samma sätt :) Mycker härligare att sitta i en brassestol än att ligga på magenHär ska det jobbas idag, sen ska jag nog till Folkparken för ett FriskispassKram

2010-06-29 @ 06:44:27
URL: http://shopalot.blogg.se/
Karin

snyggt:) fräscha färger!!

2010-06-29 @ 09:43:36
URL: http://Karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0