I love my new bootsHalllåååååj bloggen!

Hur mår ni? Jag försov mig idag. Ganska så rejält. Ställde klockan på åtta men gick inte upp förrän klockan ELVA så jag missa dagens föreläsning ganska så rejält kan man säga! Sen var jag jätte duktig och gick till nästa föreläsning som skulle hållas efter lunch. Bara det att jag sett FEL på schemat, det var ingen föreläsning. Min klass hade redan slutat! Så jag befann mig alltså i skolan helt i onödan! Så jag tog en vända på stan och sen gick jag hem och fika hos min kära Disa.
Denna sinnesförvirring måste nog bero på att jag satt uppe halva natten och skrev på min kompletteringsuppgift. Den är färdig nu, hallelulja! Nu är det bara att börja på nästa uppgift. Just nu läser vi om socialt arbete med barn och ungdomar. Jag ska skriva om hur man bemöter/samtalar med barn som blivit utsatt för våld i nära relationer. Denna kurs är så intressant! Jag kan inte fatta att vi ska ut på praktik nästa termin!

Nu till dagens fynd. Ett tröstpris för att jag försov mig ;)


Skorna kommer från skopunkten o kostar 399 kr!

Dessa fina boots ska invigas imorgon! Då ska jag garanterat INTE missa morgondagens föreläsning!!
Kommentarer
Mikaela

Så snygga!

2010-02-08 @ 23:52:06
URL: http://storamodegarderoben.blogg.se/
carrs

snygga! :)

2010-02-09 @ 11:10:06
URL: http://flowerbombs.se
Karin

Jätte snygga boots till ett bra pris. Värt att spana in :D

2010-02-09 @ 11:12:53
Emelinda

Låter som en jätteintressant kurs!!Vi ska också på praktik i höst och jag är fanimej redan nervös :P Vi ska få fylla i intresseanmälan redan nu. Nackdelen är att både Behandlingsass.prog & Socinomprog. har praktik samtidigt här så det är ju inte lätt att få vad man vill. Tur att man har familjen utspridd så man kanske kan vara på annan ort!

2010-02-09 @ 19:37:09
URL: http://emelinda.gopshusgarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0