Thailand dag 5

Helloo Sweeedes!

Hur har ni det allihopa? Jag har hort att det e snoovader hemma?
Isf tajmade vi in var resa perfekt =) Nu vill vi inte ha nagon mer sno. Garna sommar nar vi kommer hem,
men jag tror att det blir svart att tajma in det i slutet av mars :P

Nu e vi pa Koh Chang. Resan hit gick jatte smidigt.
Vi bokade en paketresa med minibuss och bat. Resan fran Pattaya hit tog allt som allt 4,5 timma.
Sen motte vi upp Erik och Tess som redan vart har nagra dagar. Sa nu bor vi i en sot liten bungalow ett stenkast ifran stranden. Eller ja, det ar en tolkningsfraga det dar.. men tillrackligt nara =)
Har ska vi bo tom fredag, sen tar vi in pa ett lyxhotell =)
Vi betalar 400 Bath per natt i denna bungalow vilket motsvarar ungefar 100 kronor. Det e inte kartigt dyrt for 2 personer!
Idag at vi allihop frukost vid havet... sa mysigt..vi betalade inte mer an 50 spann och lunch och middag for 2 personer kan du ocksa fa for det priset. Sa det e ju inte dyrt att leva har som turist om man sager sa... oh damn va god mat de har! O frukten ska vi inte tala om.. ingen mer jarnbrist for mej inte =)

Ante har tyvarr blivit forkyld och lite febrig sa vi har besokt ett apotek och hoppades pa en mirakelkur men den var inte sa effektiv som vi hade hoppats. Men han mar lite battre idag. Det e ju tur att vi ska vara har mer an 5 veckor till sa vi hinner ju ta igen allt solande och aventyr har vi ju tid med ocksa. Jag ska uppsoka apoteket idag for mina skallepiller e odugliga lr ja inte sa bra som jag hade onskat. Jag hoppas thailandarna har nagot riktig bra botemedel annars lar val detta bli en alkoholfri resa for mig o sa far det ju inte ga till ;)

Sa har bor vi nu.

Det far plats en dubbelsang och ett litet bord. Sen har vi toalett med tak samt varmvatten! Vad mer behover man?
Jag satt o sminka mig pa varan lilla altan i eftermiddags...det va san harlig kansla bara...vinden genom mitt har, bra svangig musik spelades som fick mig annu mer peppad och denna underbara varme! I'm in heaven!

Har sitter vi o ater frukost i ett litet treehouse som det sa fint kallas

Vadret idag har varit vaxlande. Lite disigt men jag lyckades anda branna mig pa rygg och axlar.
Det tyder pa att solen e for javla bra stark har!

Igar var det stralande sol hela dagen. Har har ni Lonley Beach


Vi har tagit lite mer bilder men datorn e sa forbannat seg sa jag orkar inte lagga upp fler nu.
Nu sitter jag o Ante och vantar pa Tess och Erik pa internetcafet som ligger precis brevid varan lilla stuga.
Ikvall blir det att ata gott men det blir lugna puckar for oss. Pa fredag har vi pratat om att ta en fisketur.
 Eller ja grabbarna far fiska vi tjejer kommer helt enkelt titta pa, kanske drar jag i ett och ett annat snore men det e val det langsta jag kommer stracka mig for en san dar fuling. Uhhh jag gillar verkligen inte fiskar! Men vad gor man inte for sallskapet ;)

Nae horrni, kanske borde tanka pa refrangen!

Uppdaterar snart igen =)

Puss pa er soetisar!
Kommentarer
linn

Inget snöoväder här inte :) Iofs snöa det ju en fem cm typ i helgen eller vare va men inge mer sen dess. Det är inte så farligt kallt heller, ligger runt nollan (allt e ju relativt eller hur =)). Men på kvällarna är det halt som faen, inga stövletter här inte :) Jag pluggar för fullt, typ. Har vänt på dygnet helt, vaken till 05 om nätterna. Tänkte inatt att man kanske kunde messa, kl är ju mycke mer hos er. Så jag undrar, har du mobilen påslagen o med dig?? Annars e de ju ingen vits :P Det ser sååå underbart ut! Blir lite (läs mycket) sugen. Frukt låter nice men vette katten om jag skulle våga äta maten, men det beror enbart på att jag är vego o inte litar på att det är helt veg. Jao vad händer mer. Mia o G ligger sjuka i influensa stackarna, mia har typ förstadium till lunginflammation. Hoppas de blir friska snart. Kan mailas mer :) Pussar i mängder. Hälsa Ante, hoppas ni har det underbart! O glöm inte att släppa tillbaka fiskarna i havet på fredag :D

2009-02-11 @ 16:11:27
Natta

Ååå Jag vill också ned igen. Helt deprimerande och läsa om alla er jäklar som är där nere nu. Ifall jag fick välja skulle jag leva där på livstid =)

Ser att ni har det underbart.

Pussa Tez och Erik från mig.

Och så en puss till dig =)

2009-02-11 @ 18:37:35
Anonym

Vad skönt det ser ut :) O vilken snygg bikini :)

kram

2009-02-12 @ 22:08:29
Moster Cecilia

Nä jag är inte alls grön i ansiktet. Här har vi istället -18 grader kallt och massor av snö

Ha en fin Alla Hjärtans dag till er bägge.. och en stor kram från Kalix

2009-02-13 @ 08:40:59
sara

Hej sootisar!!

Idag e det riktigt varmt har nere, men vi klagar inte =) Mobilen har jag ha pa nu men jag vet inte hur pass bra den funkar. Har forsokt skicka ett sms men det gick inte ivag. Ska prova igen, kanske ikvall..men visst kan ni prova skicka sms. Svarar jag inte sa har det antagligen inte kommit fram =( Annars far vi ha kontakt over blogg,face lr msn =) Sitter pa internet varannan,lr var tredje dag kanske..beroednde pa hur mkt abstines jag far ;) Ska lagga upp lite bilder har snart. Vi har fatt nagra riktigt fina. Uppdaterar bloggen sa fort jag far tillgang till en snabbare uppkoppling. Hoppas ni mar bra allihopa!!PUSS OCH KAERLEK!!!!!

2009-02-14 @ 05:40:36
URL: http://sarase.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0