Min rosa mobil :(

Hej allihopa!

Jag har aldrig något roligt att komma med nuförtiden känns det som! Jag har shoppat ett sånt där pannband ni vet som är "modernt" nu.
Haha, ja det är fint. Jag har ett jätte fint turkost ocskå som jag fått ärva av mamma. Det är ändå finast! Men det har aldrig blivit läge att använda det och nu när det är läge känns det lite trist för alla andra använder pannband.
Men det är väl därför man vågar?
Ja, ja jag kanske följer trenden snart. Det märker vi!

Guud vad jag saknar min mobil, som fortfarande är på lagning! De har inte hört av sig än och nu har det gått 2 månader?! Den rosa är den sötaste jag någosin haft, men jag vet inte om jag vågar rekommendera den till någon så mycket problem jag haft med den! Lillebror är coolast iaf<3

Fan vad jag saknar dig- helvete! :(

Jag ska kolla med pappa nu här snart hur vi ska göra till sommar. Vi funderar på att åka till Kreta å träffa kusini men jag vet inte hur resten av familjen ställer sig till det? Eller möjligen flygstol till Athen men njae det känns bra mycket mer bekvämt att åka på en charter resa i år! Eller vad säger ni bakou-träsket?

Var hos doktorn idag. Han ville bara kolla läget. Jag fortsätter med kortisontabletter tills vidare så görs en utredning när jag kommer hem i mars. Det är tydligen svårt att ta reda på specifikt vad det är på en gång,suck.
Ja, kan inte göra annat än å hålla tummarna för att jag slipper huvudvärk nu när vi är iväg. Det ska tydligen göra gräsligt ont att flyga när man är förkyld..lr har uppsvullna bihåler, så jag ber på mina bara knän att jag ska slippa det på våran 14 timmars flygtur!

Nae jag måste sova nu! Jobb väntar imorgon!

Krya på er alla där ute å tack för hjälpen Molly!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0