En solskenshistoria

Jag skriver inte detta inlägg för sympati.Jag skriver för att jag vill.

Ibland är det svårt för mig att hantera vissa känslor. Jag är väldigt öppen av mig som person och alla som känner mig och ni som tror att ni "känner" mig uppfattar mig i regel som den där glada,spralliga tjejen med glimten i ögat som  alltid har nära till skratt. Jag är den där tjejen. Till 90 % av gångerna är jag den tjejen. Jag älskar att leva, och det som gör mig lyckligast är att få se andra människor lyckliga. Kanske låter jävligt lamt men det är så.

Jag var en helt annan person innan min mamma gick bort. Jag kan säga så här; Jag saknar inte den personen. De som vågar fråga, undrar alltid hur jag klarat att vara så här stark, och jaa, vad ska man svara på den frågan?
Har man haft något val? Har man någonsin ett val när någon dör?
Vi måste gå vidare, vi måste vara starka för våra efterlevandes skull, för våran skull.
Det handlar inte om att det var 7 år sedan hon gick bort och att jag nu vid det här laget borde ha kommit över det. Jag har accepterat att hon är död, men jag kommer aldrig acceptera att hon inte finns här, för hon finns här.

Men däremot har en väldigt avgörande del varit vad som hände efter att hon gick bort och hur det har påverkat oss,mig och de val vi gjort här i livet och vägar vi tvingats gå fast vi inte har velat.

Jag saknar inte den tjej jag en gång var. Däremot saknar jag den sårbarheten som hon inte hade.

Men det är ändå en solskenshistoria. På så många sätt så jag fattar inte ens själv att jag står här idag.
Att jag lever idag är också något jag kan tacka ödet för. Jag var inte långt ifrån att dö.

Varför skriver jag det här i en blogg?

Många undrar nog det. Men jag kan svara på det,lätt.

Man kan gå vidare, man kan fortsätta leva och även när livet går under så är det alltid Ditt val om Du vill göra någonting åt att må bättre.Du kan aldrig ta tillbaka den du förlorade. Du kan aldrig få svar på varför just hon var tvungen att dö.Men du kan fortfarande ta tillbaka kontrollen av Ditt Liv.

Det enda som stoppar mig från att nå stjärnorna idag är min sårbarhet. Den är skadad. Men jag jobbar på det. Jag ger fan inte upp även fast det många gånger tar emot.

Men om ni trodde att jag alltid var den där glada tjejen, så hade du fel. Jag är hon, men jag är också så jävla mycket mer!

Tänk på det och tänk på alla andra människor som du möter -det finns någonting mer än det du ser på ytan!

Och sen...sluta aldrig kämpa. Ge inte upp!

Vilken är eran favoritchoklad?

Ni alla bara måste svara på min fråga!
Jag vart så nyfiken för jag fullkomligt älskar choklad,igår kollade vi på sammanlagt 4 avsnitt av Heros och Prisonbreak och jag tryckte i mig alldeles för mycket av det goda! haha, ibland vet man inte när man ska sluta, för det är ju så jävla gott!

Så kom jag o tänka på att det finns ju så mycket choklad att välja mellan, man har ju sina favoriter så nu undrar jag gillar ni choklad(vilket jag förutsätter att alla måsta göra ;) vilken/vilka är då eran favorit?

Mina två absoluta topp-favoriter de senaste åren har varit och är
Polly och Geisha
Can't live without them.
Följ min blogg med bloggkoll

Det finns ärliga människor!

Jag fick tillbaka min mobil!

Att det ändå finns ärliga människor, jag vart så glad när hon ringde och berättade att hon hade min mobil!
Hittelön fick hon även fast hon först vägra ta emot! Det tycker jag alla borde få i sånna här lägen!

Ante vet precis vad han ska göra för att muntra upp mig =)
Överraska med att det finns två nya avsnitt av både Heros och Prison Break att se!
VISST ÄR HEROS GRYMT BRA?!?!??!
Som jag längtat efter Heros... så nu blir det dubbelavsnitt och tacos för bakissöndagen!


Jag kommer inte finnas tillgänglig på mitt mobilnr förrän i mitten av veckan, så tills dess ring det andra!

Tack för en trevlig kväll igår innan mobil incidenten var det ju iaf kul haha.Jag var iaf omringad av världens bästa killar hela kvällen. Puss på er och puss på Lena :)

Hatar er jävla mobiltattare!

Fan va arg jag blir på folk som snor saker och ting för en!!!
Självklart händer det när man är ute på krogen och nej jag var inte för full men ja jag var slarvig och la helvetet i fickan på klänningen ist för handväskan.. wips, den e borta.O det som suger mest är att jag höll i mobilen 5 minuter innan den försvann. Fan.fan.fan.fan.
Hade jag hittat en mobil hade jag fan iaf lämnat in den men inte fan kan man räkna med att alla andra är så jävla sjyssta!
FUCK OFF!

Sleep-overs are a lot of fun!

Det äääääääär inge vidare svårt att gå upp till jobbet när man har Cecilia med sig!Efter min delad tur idag mötte jag upp Cic som hade köpt med sig pizza. Sen bar det väg hem till oss för att se sista avsnittet av Top model! HA! Vi vet vem vinnaren är!!

Men nu måste det sovas för vi börjar kl 7 imorgon! Ujaaaaa! Men med dig är allt underbart!

Sara♥lila♥klänning

Kolla min überläckra lila klänning! Är på mycket bättre humör idag!
Tack vare er

Jultrubbel

Julen är ändå långt borta men ändå inte. Jag börjar redan oroa mig för hur våran jul ska bli om pappa inte kommer till Sverige :(

Jag älskar verkligen julen, då samlas man runt sina nära och kära och julpysslar och jag får den där känslan att man bryr sig lite extra om varandra runt juletid.
Egentligen har vi aldrig haft någon speciell jultradition i vår familj utan vi har mer kört på och firat jul som det kommer.
Det var annorlunda när vi var små och bodde i Lule då hade vi ju släkten där men sen när vi flytta till Norrköping vart det bara vi. Men det var ändå vi.

När jag fick komma till Junos familj hade dom allt det där andra jag hade önskat mig med julen. Den kändes magisk och alla var förväntansfulla att sprida julglädje.Men det blev inte desamma utan mina syskon.

Sen några år tillbaka har pappa kommit hem till jul och vi har kunnat samla ihop vår lilla familj någolunda bra och firat jul tillsammans. Visst julen är inte samma sak som när man var barn, allt e inte lika magiskt och klapparna inte lika många men det finns en gemenskap...

Men pappa kommer med största sannolikhet inte till jul. Och då vet jag inte hur vi ska göra. Det känns hemskt. Varje år ska man behöva oroa sig över hur och med vilka man ska fira sin jul. Det ska ju vara självklart men nej.

Halloween är nära- dags att klä ut sig?

Snart är Pys årliga Halloween fest här. Kravet är ju att man såklart ska klä ut sig =)
Vilket är både roligt och svårt för man ska ju hitta en tuff utklädnad!
 Man måste inte ha halloween kläder utan kravet är att man helt enkelt ska vara utklädd-valfri utklädnad av något/någon alltså.

Men vad ska man vara?
Förra året var jag
Dödligt farlig poliskonstapel :)
och året innan det
Devil her self
sen slutligen en nörd på Clara o Jimpas maskeradfest.

Och det gäller ju att vara ute i god tid så man får tag på något att ha på sig....men hmm what to be?


Lite pics fr Halloween 06


Några pics fr Halloween 07


Maskerad fest
G i l l a r  N i  A t t  K l ä  U t  E r ?

Ante fullkomligt avskyr att klä ut sig (tråkmåns;) men ändå får jag med honom (LÄS:absolut inte under hot ;) på dessa äventyr.På maskeraden var vi nördar, på andra halloweenfesten var han en pirat (glömde ögonlappen hemma så en pirat utan ögonlapp hehe sötnöt ) Men vad ska kraken vara nu då... Det är ju ändå lite kul att alla klär ut sig(!) Även om det är mer eller mindre, huvudsaken man har någon utklädnad på sig eller hur?Här är några av maskeradkläderna jag hitta.Någon som snällt kan tipsa om någon bra sida med maskeradkläder?

Drinks for adults?

Jag är ingen "äkta" kaffedrickare men jag är stor för det!
Varför tar alla förgivet att man dricker kaffe bara för att man är vuxen?
-Dricker du inte kaffe?!?!?! säger de och hymmlar med ögon som om det vore största katastrofen!
 
-Vaddårå?

Nej vanligt kaffe gillas inte!
Det kaffe som har fångat min smak är grekisk nescafé frappe. Iskaffe godare än godast. 
Jag kommer hålla mig till det här oavsett hur många minusgrader vi får.
Pappa tog med sig en stor burk som kommer räcka några veckor till.. men tack vare Melina så vet jag också var jag kan få tag på kaffet här i Norrköping :)


Nedräkning sker.Om 4 månader 3 veckor och 5 dagar är vi här igen.

Don't give me your life give me your clothes

Topp Model är bara för bra.Jag älskar verkligen att se tjejernas förvandling från amatörer  till modeller och slutligen en topp modell.


En sak jag inte förstår är varför de sänder Top Model samtidigt som Idol? Ren katastrof enligt mitt tycke!
Så jag har laddat ner alla avsnitt och sett många ut av dem redan. Nu är jag hemma från min första delade tur så nu tänkte jag ligga och se några avsnitt i rad. Men nackdelen är ju att avsnitten snart tar slut :(

Har ni någon favorit än? Jag har inte riktigt bestämt mig men jag fullkomligt älskar Lauren. Hon har gjort en otrolig förvandling och gör sig sååå vacker på bild. Desvärre kan hon knappt gå på catwalken, hennes gångstil är heeemsk. Den polska tjejen är så vacker, svårt att utala hennes namn men vacker är hon. Ja, det ska bli intressant o se vem som tar hem vinsten! Må bästa kvinna vinna!

Annars är läget stabil, något förkyld än men det är stabilt. 
Ibland vill jag bara skrika ut samtidigt som det känns som att det inte ens värt att yttra sig.

Något som är fantastiskt vackert är dessa kläder. Jag älskar dem. Jag älskar Forever 21. Jag vill dit, kan någon ta mig till USA! Skänk mig er!Forever 21

If you can dream it, you can do it!

Hamnade via aftonbladet på Johannas blogg som handlar om en 21 årig tjej som kämpar emot sin cancer. Lika upprörd som rörd hamnar jag sedan på  Maddes blogg via Johannas. 
Men jag upptäcker snabbt av fasa att 20 åriga Madde inte längre är i livet. Den 15 september somnade hon in,cancern tog hennes liv . Hennes anhöriga ska de nu försöka sprida vidare hennes budskap, hennes "Maddeanda" som hon själv kallade det. "If you can dream it, you can do it!"

Det är svårt att finna ord. Men snacka om att man berörs starkt och många tankar far omkring i huvudet!
Självklart påverkas jag också eftersom jag själv varit med om att en nära anhörig har dött av cancer men man berörs även som medmänniska. Jag tycker att sjukdomen blir vanligare och vanligare. Allt fler drabbas. Ibland känns som som alla har cancer eller känner någon som är eller har varit drabbad.
Även om många överlever så gör INTE tillräckligt många det.
Varför ska cancer få drabba unga människor?Varför ska detta drabba människor överhuvudtaget?
Det är så orättvist att människor ska dö, goda, oskyldiga människor.
Vi, närstående lider också men inte i närheten som den cancerdrabbade känner eller upplever fysiskt och mentalt.

Det krävs mod och styrka att besegra cancer. Men tyvärr räcker inte ens det.
Jag hatar ordet, jag hatar sjukdomen,jag hatar vad den står för, allt som har med sjukdomen att göra.
 "Den jävla idioten" som Madde själv kallar sjukdomen är precis vad den är.

Ni måste besöka  Maddes sida och även Johanna som fortfarande kämpar för att bli frisk och bli av med "den jävla idioten"

Gå in på http://www.cancerfonden.se/ och stöd cancerforskningen!
 eller stöd Maddes insamling "Den jävla idioten"


 Maddes budskap"If you can dream it, you can do it!"
Jag tycker det är ett fint budskap som visar att med viljan kan vi nå våra innersta drömmar.
Det tror jag verkligen att vi kan, den största fienden vi har förutom den hälsa vi inte kan rå för är oss själva. 
Är du vän med dig själv, kan du nå hur långt du bara vill!

Don't give me that look


Ah. Kan man vara mer förkyld?
Jag tror jag har gjort av med minst två pappersrullar på mindre än ett dygn.
Var tvungen att sjukskriva mig idag för det var ingen chans på denna jord att jag kunde gå o jobba imorse.
Nu sitter jag och hänger läpp över det.

Jag kommer bo på den här soffan i några dagar!

Jag har all tid i värden att tänka. Och det orkar jag inte för det enda jag vill göra just nu är att sova bort den här förbannade snuvan. Igår kunde jag inte somna så jag fick lägga mig på soffan och försöka koppla av framför tvn. Jag låg och vred och vände på mig och låg och tänkte på allt möjligt alltifrån-varför jag har socker i mitt nescafé till när jordens undergång skall komma. Jag kom inte fram till något vettigt svar för jag var allt för nedgången.

Men sen idag fortsatte mina tankegångar dock något klarare. 
En tanke som besökt min hjärna är

Varför försvinner man från omvärlden så fort man är upp -över-öronen-kär?

Visst jag kan förstå någon månad, att man bara vill vara med sin nyfunna kärlek. Men sen då?
Livet slutar ju inte att upphöra(med sina vänner) bara för att man har blivit kär.
Jag har alltid. alltid.alltid haft tid för mina vänner oavsett hur kär jag är i Ante.
Det är viktigt att vi fortfarande har vår tid med varandra men också enskild tid med våra vänner.
Jag tror det gör vårat förhållande starkt att vi ger varandra utrymme samtidigt som vi tar hänsyn till
varandra med villkorlös kärlek.
Så även om det pågår mycket saker i era liv.. glöm aldrig bort vilka era vänner är och vad de betytt för dig i ditt liv!

Kärlek är ingen kär lek utan sin bästa vän.

Hur snyggt är det på en skala?

Jag blir så arg på hur vissa kläder är sydda. Hur jävla snyggt är det med en söm mitt över bröstet?!
Det är inte bara just den här klänningen som fått mig spara en massa pengar. Visst, kan ju vara bra att spara men när man väl behöver ett plagg så är det tråkigt när ens kroppshydda inte håller ideala måtten eller hur man nu ska uttrycka det.

Varför ens ha sömmen där, när kvinnors bröststorlek är väldigt varierande olika i storlekarna oavsett kroppsform?
Alla med tröjstorleken S har inte små bröst, alla med M har inte normalstora och liknande.
Vi ser helt enkelt olika ut visst att de har en mall att utgå ifrån men den där sömmen mitt över bröstet(som förövrigt hade suttit precis underbröstet om man hade haft "rätt" uttänkt storlek på sina bröst för just den tröjan lr vilket plagg det nu är)
Den hade ju varit så fin!OM DET INTE VARIT FÖR DEN DÄR FÖRBANNADE SÖMMEN)


Riktigt snygg och prisvärd klänning från Lindex!

....den ser felfri ut härifrån. Men tittar man närmare...

är det inte en lika vacker syn...
.. antar att jag inte är helt ensam om mitt lilla problem

 klänningen hade ju gjort sig minst lika snygg utan sömmen + att den hade kunnat passa fler kroppshyddor med olika stora och små kurvor.


Är nog fortfarande lite känslomässigt labil efter den där filmen igår.
Idag är det förövrigt 7 år sedan terroristattacken den 11 september. Skäms nästan över mitt inlägg.

.Flera tysta minuter.

An american crimeJag fick låna filmen An american crime(2007) och nu har jag sett den. Väldigt stark och gripande och jag har aldrig någonsin blivit så illa berörd av en film som jag blev av att ha sett denna hemska verklighetsbaserade film.Jag har aldrig gråtit så mycket, hur hemsk och vidrig sanningen är om hur Sylvia Likens och hennes syster torterades, 
så måste den ses!
Men håll hårt i näsduken...det kan behövas!Skådespelare :Ellen Page, Catherine Keener, Hayley McFarland, James Franco, Ari Graynor, Bradley Withford, Evan Peters


Thrillerr/Drama

Sommaren 1965 lämnade ett par cirkusarbetande föräldrar sina två unga döttrar i god tro hos den ensamstående hemmafrun Gertrude Baniszewski i Indianapolis som lovat att ta god hand om dem under sommaren för 20 dollar i veckan. De hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig vilka vidrigt ondskefulla dåd som skulle drabba deras döttrar i familjens källare när dörren stängts bakom dem. Baserad på en sann historia.

Se trailernNågon mer som sett filmen?

Help me,Forever in Love with Forever 21.

Aah har spenderat hela förmiddagen att lusläsa,ögondreggla på alla fina kläder och accesoarer från Forever 21.
Det finns så mycket fint. Jag skulle vilja ha allt!

Men jag har aldrig handlat på nätet utomlands förut så därför undrar jag några saker.. någon som kanske vet?

1. Hur mycket kostar egentligen frakten? My bag är fylld med varor för ca 1700 kr.. stämmer det verkligen att man ska betala 560 kr i transportavgift? Beror frakten på hur mycket kläder(vikten av kläderna) man köper?

2. Hur är storlekarna i förhållande till våra här hemma? Det finns ju en karta som man kan ta till hjälp men jag är ändå lite osäker. Här hemma har jag antingen S lr M i toppar.Alltså är jag 8-12 (UK) när det toppar men också 12.  Medium är ju 8-10 och Large 12-14. Då hamnar jag ju kanske mitt emellan om jag har otur med något av klädesplaggen..
hur att göra säg då? :S


det här är bara några saker jag hittade!
(lugn Disa ;)
Någon som har någon aning?

GIVE YOU TO ME


Åh tänk er att ha på sig den här urläckra lila känningen.. som även finns i 7 färger till =)


eller dessa snyggheter...


lr dessa skönheter...

lr alla andra sjukt snygga snygg- och skönheter från....

Forever 21

.underbart vackert värre.Väntar på att älskling ska komma hem med pizza. Blir lugnt ikväll.
Annars är det bara fint.Pengarna rullar in. 


Blev att jobba idag också och imorrn ska jag gå delad tur. Nästa vecka jobbar jag alla dagar utom söndag. Jag kommer vara helt slut, men hoppet gladare! Reskassan ser fin ut =)

Jag sa precis till Linn att jag är så duktig att spara, så kommer jag hem och har ingenting bättre för mig än att ögondreggla på kläder...Jag har ju varit så duktig(Disa, du ska bara veta ;)


Ska bli såå kul att jobba med Cecilis imorrn för första gången! Jag och mitt lilla troll! Kan inte bli bättre!

Mörkt .VS. Ljust

Jaaaaa, alla ställer ju den frågan på bloggen så då kan ju jag också göra det ;P

Vilket ska jag ha nu i höst. Mörkbrunt eller Ljusare som jag har?

Jag älskar verkligen mitt guldbruna hår. Har alltid varit mörk, nästintill kolsvart så jag tyckte att förändringen var nödvändig. Speciellt till sommarn  när man varit brun och fin är det alltid fint med lite ljusare hår =) Men nu är ju sommaren slut och vi går mot kallare tider.
Jag börjar bli så blek också så det kanske är bättre att färga till något mörkare?

Dessutom är det ju inte gratis att behöva gå till frissan var annan var tredje månad! Det blir dyyyyyrt i längden!
Men vad gör man inte för att vara fin i håret =)


Hjälp mig nu; MÖRKT eller LJUST?
eller kanske ett  annat alternativ mot det så mörkbruna?

Sluta med era fördomar

Livet som underskötersk/mentalskötare är underbart. Jag förstår inte hur människor kan ha så mycket fördomar kring det här yrket. Som om vi skulle springa omkring och torka bajs hela dagarna. Tror du verkligen det? I så fall får du allt ta och tänka om. Många har negativa fördomar och det stör mig. Samma sak om jag säger att jag jobbar som mentalskötare. - Jaha så du jobbar med sånna där psykfall? Som är inlåsta? Är inte det läskigt?
Det är bland de vanligaste kommentarerna jag får när jag berättar vad jag jobbar med.

För det första, jag jobbar inte med psykfall. De är människor precis som vi men tyvärr har många utav dem haft en väldigt traumatisk uppväxt vilket har påverkat deras mentala hälsa så pass negativt att de behöver mycket mer hjälp och stöd i vardagen.
Ja, ibland är man inlåst på en psykiatrisk avdelning. MEN! De flesta bor faktiskt i egna lägenhetr lr gruppboende och klarar sig utmärkt med hjälp och stöttning i vardagen. Oftast i det akuta skedet när man mår så pass dåligt att man inte klarar av att ta hand om sig själv eller sitt dåliga mående. Vi alla har varit deprimerade någon gång eller hur? Även du och jag. På grund av saker och ting som påverkat oss i livet, många gånger saker som vi inte rår för. Jag har också legat på sjukhus pga svår depression.Betyder det att jag är farlig? Att jag var ett psykfall?Nej, jag behövde hjälp för jag klarade inte hjälpa mig själv. Precis som alla andra som mått dåligt någon gång.

Är de farliga? Blir du aldrig rädd? Nej, du faktiskt inte. Dessa människor är de underbaraste människorna som finns. De har varit med om så mycket och deras erfarenhet de fått i livet, deras sjukdomsinsikt gör dem många gånger till bättre människor än vi är. De uppskattar de små sakerna i livet. Med god hälsa och kärlek kan du övervinna allt.
De är absolut inte farliga. Sen finns det också människor i dagens samhälle som är så pass sjuka, de har ingen sjukdomsinsikt och de skadar sig själva och andra. Men dessa människor är få om man jämför med hur många människor det finns i samhället som har en allvarlig psykisk störning som diagnos men totalt ofarliga för andra. Många gånger är de mer farliga för sig själv.Varför? Mycket tror jag beror på våran negativa syn på dem. Tillslut inbillar de sig själva att de är farliga för att vi så gärna vill tro det. Lägg av med det och hjälp dem ist att tycka om sig själva. De behöver få veta att de är bra och duger precis som de är!

Börjar kl 15 idag. Slutar 8.30 imorgon.
Ni ska veta hur roliga och underbara de är. Ni som inte riktigt vet vad det här jobbet innebär, jag hoppas ni tänker efter innan ni dömer dem och oss som vill hjälpa dem.

Den här bilden har egentligen inget med inlägget att göra mer än att;
Så lite bekymmer man hade som barn. Men sen växer man upp och inser att det finns en värld utanför bubblan.
Bilden tagen i Israel, Tel Aviv.

Tips om billig och skonsammare hårförlägning!

Det är så många som undrat över mitt hår.
När de fått veta att jag inte har såhär långt hår egentligen förvånas de ofta över hur naturligt det ser ut. Det är ingen som tror att det är löshår, men det är det. Jag använder clip-ons och jag tycker att det är mycket skonsammare för håret dessutom är det väldigt lätt att göra hemma själv och det är jätte billigt om man jämför hur mycket det kostar att göra hos en frisör.

Jag beställer hår från Tajmahal eller så finner du deras butik på drottning.gatan 100, där kan du finna ännu fler färger och olika nyanser på håret.

Sen syr jag håret hemma själv med vanlig nål och tråd.

Så här gör du:


NÄR DU ÄR KLAR

7. Du kan klippa löshåret så det "går in" i ditt egnma hår mer för ett naturligt resultat och för att slippa
en skarv där ditt egna hår slutar.

TÄNK PÅ

1. Ha en svinhårsborste.
2. När du tvättar håret, gnugga inte shampoot i hårbotten, krama in det.
3.Fläta håret när du ska sova.

Denna metod håller i allt från 2 - 6 månader beroende på skötsel samt vilka produkter du använder dig utav.


Bilder och text taget från: 
http://www.tajmahal.se  

Examens festen!

Oj, vilken fest. Vilken lyckad fest. Våra nära och kära samlade under samma tak med god mat och dryck. 
Även fast det blev som det blev med vissa saker sluta det ändå bra med allt. Som det alltid gör, med rätt inställning ;)

Veckan har varit mycket intensiv och det har krävts mycket planering för den här festen men det har varit värt allt. 
Igår åkte de hem och det var det svåraste farväl jag varit med om. Jag hatar att ta farväl även om vi ses igen så kommer det dröja länge. Nästa gång jag träffar Phive då är han 10 år :(
Tack för en jätte fin fest Disa,pappa och Vaso!


syskonen :)

skålar för oss!

lite partykort fr kvällenjag hade världens huvundvärk och mådde allmänt dåligt men efter 1 timmas vila,en stor dos panodil och mat kändes det lite bättre. Sara tog sig an spriten och hon kände sig slutligen på topp :)

På topp igen :)
Lillebror fick alla att skratta. Han är en sann liten underhållare :)
Grabbarna spelade gitarr och sjöng :)Sen avslutades kvällen på palace :)


Tack för alla fina presenter vi fått men mest av allt tack för att ni alla kom och gjorde den här dagen oförglömlig!
Det känns så konstigt att ni har åkt. Jag kunde inte släppa Phive och han kunde inte släppa mig, sen grät vi och skrattade, grät och skrattade. Men vi ses snart igen lillebror. Jag och Ante kommer till sommaren och då jävlar ska vi bada och busa som aldrig förr<3

RSS 2.0