Mysfredag

Haha hitta sötaste bilden på Ant från i vintras! Söto. 


And I got a blåtira.

du och jag föööööööörääver.

Tvätta mun innan du gör något förhastat!

Hitta ett sånt fint kort på mig när jag bläddra igenom våra bilder fr i lördags. Kom hem från krogen och var vråålhungrig så jag vräkte i mig den överblivna tacosen vi åt tidigare under dagen.

Efter att jag mufflat i mig all mat ohämmat så fick jag för mig att ta kort på snygga fulla mig bara det att jag glömde torka mun så jag har i princip taco över hela munnen och halva ansiktet. Tur att matresterna ligger och gror mest på andra sidan men visst är det vackert med lite extra fetfstänk runt munnen. Yeah baby.Egentligen är det kaaaata-strof hur bedrövlig och omdömeslös man kan bli efter lite alkohol.
En extra titt i spegeln och du ska se att både magen och tuttarna putar åt alla olika håll och sminket ska vi inte tala om hur mkt det kan kladda!
Men jag lovar, du är skiiiitsnygg!

 non alcoholic for me next time.


Sara pysslar inför kommande fest... hihi va ska de bli!

1+1 blir två och en telefon ringer du på

Idag när jag var på en träff med en av våra brukare tar hon fram en mobilkartong ur sin ryggsäck medan vi sitter och äter.
- Nämen **** har du skaffat en mobil undrar jag förvånat?!

Ur förpackningen tar hon fram en splitterny mobil vilket bekräftar min första tanke, att hon alltså har köpt sig en mobil.

Det visar sig snart, efter att ha fått sammanhängande meningar ur henne, att hon har gått och köpt sig en mobil, vem vet när, på avbetalning men eftersom hon inte vet hur hon ska använda den så ligger den i hennes väska i dess ursprungliga förpackning och väntar på att bli använd medan pengar kommer dras från hennes konto.

Först försökte jag förklara muntligt för henne att vi behövder ett sim-kort för att överhuvudtaget kunna sätta på mobilen.
Men jag märker att poletten inte ramlat ner än så jag fick ta fram min mobil, som tur var liknade den hennes också, och göra det bästa av situationen så hon förstod hur,var och varför.

Hon skulle faktiskt behöva en mobiltelfon så vi och anhöriga lättare kan få tag på henne men det är ju lite tråkigt att se att hon har gått och köpt på sig eller blivit pålurad en dyr mobil när hon inte ens vet vad man kan göra med den.

Inte så snällt av försäljaren om så skulle vara fallet. Men men, man kan ju heller inte vägra sälja till någon som vill köpa sig en ny mobil.....

Jag är så öm i nacke, rygg och axel efter gårdagens fall. Värsta är att jag inte hunnit skrivit någon rapport än om det på jobbet ifall det skulle bli någonting utav det, vilket jag inte tror, men man ska aldrig chansa har jag fått höra. Undra om jag kan skriva den 2 dagar senare efter fallet? Ah, så jävla typiskt alltså!

Håller på att måla på min banderoll som jag ska ha på lördag. Mer säger jag inte, time we'll show va der blir :)

Tjena blixten dags att pumpa cykeln kanske?

Jag vurpa på cykeln imorse :(

Men jag ora mig mest för publiken jag blotta mig så fint för.
Skulle precis svänga så gled däcket på den hala isen och jag ramla bakåt med cykeln över mig!

Tur va jag så chockad så jag hann inte känna efter om jag hade ont. Så jag cyklade fort som attan därifrån med skratten i halsen över hur jävla dumt det där måste sett ut. Dags att ställa in cykeln för i år kanske!

Jag blir ju inte mindre övertygad när jag skulle åka ner med min cykel efter jobbet för att pumpa däcken. Andra gången på en månad som jag använt mig av samma luftslang på en mack. Bara det att jag inte hade någon aning om att det kan finnas två olika ventiler på en cykel, vanlig cykelventil och bilventil. Så jag har ovetandes gått och pumpat min cykel, som för övrigt har cykelventil,den senaste tiden med en jävla bilventil. KUL!

Inte haft en tanke på att checka exakt hur mkt luft jag fick i däcket innan jag har cyklat iväg?

Så när Ante lånade min cykel för att åka ner till konsum undrade han hur sjuttsingen jag kunnat cyklat omkring med den där cykeln över halva stan varje dag.

-Jaha, okej men det förklarar i alla fall varför jag haft sån satans träningsvärk och varför jag har fått trampa 10 ggr mer än nödvändigt!

Smart Sara smart! Jag kan ju i alla fall glädjas över att jag har fått rejäla benmuskler, tränat upp min kondition och mitt midjemått är några centimeter mindre, så okej då jag har ändå vunnit det långa loppet.

Men visst kan man förvånas över hur förjävla snabbtänkt man är ibland.

Och hur förjävla öm jag blev i svanken efter att chocken la sig.

Skulle du operera bort båda dina bröst om du fick reda på att du hade bröstcancer?


Jag vart ganska paff när jag läste i Aftonbladet för några veckor sedan att skådespelerskan Christina Applegate, som debuterade i Våra värsta år, opererat bort båda brösten när hon fick beskedet att hon drabbats av bröstcancer.


Starkt gjort av henne tycker jag. Vet inte själv om jag hade vågat ta den risken eller chansen.

Antigen:
Större chans att leva?

-Eller risken att känna sig okvinnlig resten av sitt liv?

Hon är ju inte den enda kvinna som genomgått en mastektomi- en operation där båda brösten avlägsnas,men eftersom hon är en offentlig person som man lättare kan relatera till så frågan har grott i mig. Och under den rosa månaden har man ju heller inte kunnat undgå den stora frågan: Hur vi kan besegra bröstcancer.? Skänk pengar har varit mångas förslag.

Om Christina Appelgate var modig nog att operera sina bort sina två bröst för att öka chanserna att bli friskförklarad, skulle jag då våga det? skulle ni?

Hade jag tagit samma beslut som henne trots att cancern bara upptäckts i ena bröstet?!

Det är ändå frågor som man ställer sig själv som kvinna eftersom allt fler kvinnor drabbas av bröstcancer så känns heller inte frågan så avlägsen. Vem som helst kan drabbas, även män.


Mamma oroade sig jätte mycket över att hon skulle förlora sin kvinnlighet om de opererade bort hennes bröst. Därför valde hon att bara ta bort det mest nödvändiga på det cancerdrabbade bröstet. Jag kommer också ihåg att hon absolut inte ville ta bort bröstvårtan, utan endast så lite så möjligt av bröstet . Eftersom hon hade så pass stor byst innan behövde hon aldrig någon protes. Jag tror det var viktigt för henne, att känna att hon fortfarande hade kvar det som gjorde henne så kvinnlig.


 Jag är osäker om hon hade vågat operera bort båda brösten oavsett hur prognosen såg ut. Min mamma var bestämd och eftersom hon var läkare själv kände hon väl att hon hade lite bättre översikt gällande sin prognos. Men vilket hon slutligen inte hade med facit på hand. Försprång hade hon när det gällde den kunskap hon satt på men du botas inte av cancer för det. Heller inte för alla pengar i världen. Jag vill tro att det är slumpen och en hel del goda genetiska föresättningar som avgör om du blir frisk eller inte. Inte är det karma iaf för då skulle goda människor inte få dö.


Jag vet inte om jag skulle kunna vara så stark som hon var om jag drabbades av cancer. Jag vill inte bli bitter och se livet svartmålat men är det konstigt att man gör det om man är dömd till döden? Dödsångesten måste vara den jobbigaste känsla man kan gå igenom. Känna hopplöshet och maktlöshet. Ensam oavsett hur många nära och kära man har runt omkring sig är man ensam om att dö ifrån alla.


Tacka fan om man tror på Gud eller något annat som ger en kraft att tänka positivt. Då har man i alla fall ett hopp in i det sista när man lämnar jordelivet. Min mamma trodde inte på Gud. Jag vet inte vad hon trodde på som gjorde henne så stark och "oövervinnlig" av den smärta som cancerplågan gav henne men det fanns bannemej livsgnista i henne in i det sista oavsett hur mycket kortison och cellgiftsbehandlingar hon fick så skulle hon ha sista ordet.Det var alltid så, de sista ordet va alltid avsett för henne :)


Till och med innan hon tappade allt hennes långa vackra mörkbruna hår så bestämde hon sig för att raka av det. Vilket jag som 14 åring och även mina syskon ansåg vara helt befängt! Hon införskaffade sig två peruker som vi hjälpte henne välja, men dem ville hon aldrig använda sen för hon svettades ihjäl i de där hår styckena menade hon.


Hur förbannad var inte jag och mina syskon när hon vägrade ha på sig peruken när om skjutsade oss någonstans?

Eller vi ska inte tala om när hon gick på stan med skallen bar. Fy fan! Haha.

- För i helvete mamma någon kan ju se dig! Ta på dig peruken!

- Äh, vad gör det? Tyckte hon.

Så om ni någon gång träffade på eller såg en flintskallig lite storvuxen kvinna, gärna med stora egendesignade smycken, målade läppar, välklädd så har du träffat min mor. Hon syntes.

Men hon hade ju rätt i det hon sa. Varför ska hon skämmas? Inte sjutton ska man någonsin behöva skämmas för att man är sjuk. Sen att folk tittar, det får de väl göra men le gärna lite också.


Så vad har man att vänta sig i kommande liv. Det vet vi aldrig. Men något jag tycker är viktigt att poängtera är
; cancer som cancer, oavsett vilken cancer det är så är den precis lika hemsk och jobbig att genomlida för den drabbade och dennes anhöriga.

Jag är så glad jag att det finns människor som verkligen går inför att samla pengar och hjälpa människor som drabbas av cancer och även andra livshotande sjukdomar. För pengarna behövs och medmänniskor som kan hjälpa behövande behövs ännu mer.  

Samtidigt kan jag inte låta bli att känna ilska att min mamma var tvungen att vara 1/10 som inte klarade sig medan resten överlevde. Statistiken såg inte likadan ut för 7 år sedan men what da heck. Hon klarade sig inte och självklart tycker man att det är orättvist.

Precis som allt annat här i världen men nog har man allt rätt att tycka synd om sig själv ibland.


Men jag bryr mig lika mycket jag även fast jag inte är den som skänker mest pengar. Men vem vet. En dag kanske jag står där och uppmanar alla andra att skänka pengar till bröstcancerfonden eller så fortsätter jag hjälpa andra på mitt sätt. Och bara för att nämna;Jag väljer själv om jag vill gå till graven. Alla har olika sätt att sörja och bara för att vi har en grav betyder det inte att jag vill sörja där eller att jag inte sörjer.


Rosa bandet galan har börjat nu. Dags att sätta sig framför tvn och beröras? Hm.. eller kanske mysigare att kramas med Ante. Mm Ante :)

Underbart sätt att vakna på!

Först ringer telefonen kl halv sju och undrar om jag inte kan jobba idag även fast de ändå ska veta att jag redan har jobb dessa dagar om de kollar Vikariebanken! Inte lika underbart sätt att vakna på..

Sara hinner tur nog somnar om tills...

Telefonen ringer igen vid halv nio: Min första tanke: Åh nej, inte gå upp nu!!

Sara: Aah hallå?
Inger: Godmorgon,Haha ringer jag o väcker dig!Sara du får sovmorgon idag om du vill ! Så du behöver inte vara hos - förrän halv elva!Och med tanke på vädret kan du ju åka direkt dit om du vill ist för att åka till kontoret...
Sara: "Hör att det spöregnar ute" Åh, det är ju bara för underbart skönt att höra Inger!
Inger:Haha
Sara: Vi ses till luchen då!
Inger: Aaa sov så gott nu då
Sara: Mmmmmmm :)

Det var ett underbart sätt att starta morgonen genom att få extra sovmorgon :)

Mindre underbart att cykla i spöregn men då behöver jag ju inte duscha så noga idag, grejt ;P
Jag får hoppas att det hinner bli uppehåll!

Vill sätta en färgklick i vårat kök.
Så jag bestämde mig att rött var den rätta färgen med svart och vitt, ljusbeige och grå.Det kommer bli skit snyggt.
Fattar inte varför jag inte tagit tag i det tidigare! Jag måste ju få känna att jag bor i hela lägenheten  ;)Tycker det är jätte snyggt med röda detaljer i ett svart/vitt rum :)

Känner du igen dig efter en kväll på balen?


Välj smart, välj bekvämt, nej välj det allra opraktiska du har....

Men what da heck! Man vill ju känna sig lite snygg!(inte heller för att man gör det efter 3 timmars booty shake i sånna här snygga skor men ändå) Fin och lida pin!

"Stulade" denna från kära Clara

Ditt namn?
Sara Helena Elisabeth Lindgren C
Födelseår?
1986
Hur lång är du?
177 cm men några centimeter till med mina "killer heels"
Spelar du något instrument?
Nej men har spelat
Dina första tankar när du vaknar?
Har jag försovit mig?Vad är klockan?
Är du hungrig?
nej men lite mer pucko skulle inte smaka dåligt
Vart befinner du dig just nu?
I vardagsrummet
Biter du på naglarna?
Nej
Vad är du bra på?
Prata
Har du några husdjur?
Nej :(
Är du singel?
Nej :)
Vem vet mest om dig?
Ante :)
Vad vill du ha just nu?
lr imorrn vill jag ha saker att inreda lägenheten med!!
Ditt mål i livet?
Oj oj. Behålla positiviteten i ryggsäcken?!haha
Rädd för?
Förlora någon nära
Har du körkort?
Inte nu
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig?
Gabriella eller Rebecka
Pepsi eller Coca cola?
äh,det som finns närmast till hands!
McDonalds eller Burgerking?
MC!
Sjunger du?
jag kan sjunga och vissla men inte rappa....
Vill du gifta dig?
Ja tror jag faktiskt :)
Kommer du överens med dina föräldrar?
Ja
Din hårfärg?
Eum guldbrun med ljusa slingor?
Skorna du hade på dig idag?
Converse
Kläder du har på dig?
Shorts och T-shirt
Favoritårstid?
Sommar och vår
Favoritmat och dryck?
Thaimat och Tacos. Cola,cider,Nes café frappé och Oboy. Can't choose between them :)
Hur svarar du i mobilen?
Det beror på vem som ringer ;)
Sov du ensam inatt?
Nej :)
Vad gjorde du kl 08 imorse?
snarka sött
Vad var det senaste någon sa till dig?
Gonatt älskling
Druckit idag?
Pucko och cider(non alkoholic)
Godaste glassmaken?
Beror helt på sinnesstämmning, men capucino är alltid gott
Drömmer du mardrömmar?
Jaaa...usch!
Längtar du mest efter just nu?
Person:Phivos. Att göra:få en lång skönhetssömn så man kan vakna upp pigg och fräsh imorrn när man ska iväg till jobbet
Är du snäll?
Nej aldrig...
Tycker du att du har fin dialekt?
Nae...
Har du bråkat med någon idag?
Ja,men bara på skoj :)

ROCK ON DUDES!

Din lilla lilla satmara!

Vilken kväll igår!

Oj oj oj.

Det är inte alltid lätt att dansa salsa eller grekisk dans i nästan 10 cm höga klackar, men så länge jag dansar känner jag ingenting :)

Det var riktigt trevligt igår! Melinas tzatziki har etsat fast i mina smaklökar!!Det vattnas fortfarande i munnen..Mmm den gjorde du riktigt bra ;)

Shake like you never done anyting else. Ah kvällen va galet rolig tjejer! Melina och Olga peppade oss alla med deras grekiska dans på festen. Jag kände mig lite som svarta fåret bland dem. Men jag får öva! Haha med alkohol i blodet känner man sig ibland som en drottning på dansgolvet men igår hade jag inte lika mycket "GO" i mig när det gällde att försöka bemästra mina grekiska rötter! Men en dag ska jag också vara proffs på grekisk traditionell dans;)

Melina och Olga visar Emma hur riktig grekisk dans ska gå till haha :) 

Kvällens skandaler då.
Va sjutton är det med tjejer ibland allstå. Syftar nu på sura brudar på dansgolvet som har en vilja att dansa en utanför dansgolvet och gärna in i väggen om möjlighet finns. Varför all denna konkurranshysteri?
Du blir ändå inte snyggare av att vara en girig bitch så varför ens försöka?
Snacka om meningslös "taktik".Bläää på er.

Sen undrar jag va det är med killar som inte förstår när man säger till dem på ett vänligt sätt "Sluta"
Är det meningen att jag snäsa från första början? Okej, men vill ändå tro att det inte ska behövas för de vill ju provocera och jag tänker inte tillåta dem i första taget.
Första nypet i rumpan var INTE okej. Tror ni på fullaste allvar att en tjej uppskattar ett nyp i baken av en okänd och SLISKIG kille på krogen.Eh, nej det är så jävla föromlämpande. Att jag var ens sa till dej först på sjysst sätt ska ju du bara tacka gudarna för men sen har han mage på dansgolvet att nypa mig IGEN i rumpan och då jävlar kom djävulen fram i mig. SÅååååå jääävla respektlöst! Han förtjänade min lavett och egentligen tusen till så liten ärthjärna han måste ha haft! Hade han ens tittat åt mitt håll igen hade jag sparkat honom i pungen! Äckel! Fan alltså när man försöker vara trevlig och så fortsätter de bemöta en som om man vore frivillig. Dö säger jag då.

AAAAAAAAAAAAAAH JAG BLIR FÖRBANNAD PÅ SÅNT FOLK!

Bilder fr gårdagen :)

Palace


Ute en vecka för tidigt?Halloween är ju inte förrän nästa helg Haha

Det bränner i fötterna!

Så mycket som vi har sprungit omkring på stan i em. Skorna jag valde att springa i va väl inte heller de smartaste valet med tanke på att jag inte gått i dem sen i vintras. A big NO, jag vill INTE ha blåsor imorrn under tussingarna när jag ska ha mina svarta pumps och shaka till grekmusik!

Detta lyckades jag åstakomma på mindre än 2 timmar på stan!

Å det e ju mer påsar än det ser ut, påsar i varann också, så det hann bli några kronor kan man säga! Men..jag är ju inte ensam att äga alla påsar. Några e Antes också ;)

Men jag har inte handla några partyoutfits utan bara nödvändiga(läs;nödvändiga)kläder att ha till vardags :)
Så stolt är jag över min insats haha :D

Glad för Antes skull också som lyckades hitta både ett par jeans, en jacka,halsduk, tröja och slips! Han brukar vara rätt sparsam när det gäller kläder(ehm när det gäller allt han ska köpa haha).Men nu kom han hem med flera kassar kläder ;)

Titta vilken fin tårta jag nästan bakat idag :)
Attendo care bjöd på smarrig princesstårta idag på jobbet. Mumma :)


Har cyklat som en bäng idag med och till råga på allt åkte jag på att träna också(vilket egentligen inte är helt fy skam om man inte redan är spagetti i benen)Idag har jag(enligt min kassa stegräknare på mobilen)gått mycket mer steg än vanligt och då brukar den inte ens hinna få med allt jag cyklar!Känns skönt att röra på sig, men jag känner ju också att kroppen är helt färdig! Äh, imorrn blir det nya tag ;)

Så nu blir det en lugn fredagkväll med tv ,film och Prison Break.
Vi får se om vi orkar titta på Idol. Jag är såå besviken av årets Idol. Juryn har skickat hem så många bra redan innan finalen!Och vi tittare, ibland kan jag undra hur vi tänker när vi väljer vem som ska gå vidare ? Inte fan kan vi bara gå efter personlighet. De vinnare vi valt har lyckats sämre än så många andra som inte ens kom till finalen.Why? Vi måste rösta efter den musik vi vill lyssna på, inte vilken person som tilltalar oss mest. Och Juryn?! Jag älskar verkligen Anders Bagge! Men va tusan, kan de ge bättre och mera konkret kritik till deltagarna! Förra Juryn va säckar hela bunten, men de kunde iaf ge bra konstruktiv kritik och nu syftar jag inte på deras onödiga sågningar!Det finns några guldkorn kvar nu i Idol, men jag förstår ärligt talat inte vad flera utav dem gör där! Sorry,men de är inga idoler! Och utan idoler känns idol ganska så passé.

Åh nu kom älskling hem med pizza!!Me love you, and pizza.

I wanna go dancing but not today

Ahh. snälla telefon. ring inte idag. ring inte mer nu!

Känner mig så totalt utpumpad på energi! Men nej då, jag ska bara få vila på söndag för sen är veckan igång igen.

Jag har jobbat på gruppboendet idag. Det är mycket som sker när man inte varit där på några veckor.
Både på gott och ont! Bakade lite choklad muffins idag till boendena och till oss personal också såklart!
 Såååå jäädrans goda ska ni veta. Kladdchoklad muffins med glasyr på!

Såg nästan ut såhär! Bara lite godare,lite bättre ;)

Nästa helg ska jag och Ante besöka Örebro för Pys årliga Halloweenfest!
Ska bli jätte spännande, men roligast ska bli och få träffa Poo.Det är tvång att klä ut sig. Men inte tvång på att det måste vara Halloween tema.
Jag vet vad jag ska vara, mohaha. Men jag ska hålla det för mig själv ett tag. Sen ska ni få se!

I helgen ska jag umgås med greker.Inte vilka greker som helst utan de bästa slaget grekinnor, we're gonna kick som butts and shake like we've never done anythinge else ;)

Helgen kommer bli galen!Och bäst av allt;
Imorrn äre lööööööööööööööööööning!

SHOW ME THE MONEY! *wohoooooooow*

Inte undra på att man är lite trött?

Excuse moooi?!

Finns det ngt mer irriterande för stunden med sura gubbar och gummor som kommenterar bittert att man cyklar "i vägen enligt dem", cyklar på trottoaren och liknande?!?! Visst, de har ju rätt i att man INTE ska cykla på trottoaren. MEN varför ens kommentera när det inte stör någon, inte ens dem själva. De bara MÅSTE påpeka att man INTE får cykla där bara för att. Bara för att lagen råkar säga så. Så sura och bittra och säkerligen jävligt ensamma. Men fan, snälla le lite så lovar jag att du kommer uppleva världen med två helt nya ögon!! SURMUTTA!Haha och detta eviga tjatande om att jag ska ha cykelhjälm!!
Jag vill inte!! Min kaluffs blir förstörd. Jag ser ful ut i hjälm. Nej tack!
Jag dör hellre snygg! Men hur ska jag säga det till honom så han förstår?!
Haha söto alltså!

Idag har det varit en mycket händelserik dag på jobbet.
Jag har haft ett samtal om sex och samlevnad, vad som är rätt och fel,oskrivna regler, hur andra människor uppfattar en och si och så!
Jag kan säga så mycket som såhär. I need A brainwash efter sånna här träffar. Det finns dem som tror att det man gör är så lätt bla.bla, glöm det! Du ställs inför situationer du inte trodde va möjliga och man kan aldrig förbereda sig på vad som komma skall! Så vissa dagar har jag verkligen inge lust att prata problem när jag kommer hem fr jobbet! haha, man behöver asociala dagar när man är så social på jobbet. Det tar på ens krafter, men jag tycker mest att det ger krafter annars skulle jag ju såklart inte orka fortsätta med det jag gör :)

Tvättdagar suger. Det är så jävla tråkigt. Jag saknar min tvättmaskin jag hade hemma hos mig!
Kunde tvätta när jag ville och hur jag ville men det här, det här att tvätta i tvättstuga med andra det suger!

Beach Våren 2009


Jävlar i havet va jag har cyklat idag!
Hela min arbetsdag har i princip varit ett lååångt spinningpass!


Start:
Beckershov-Ektorp(Kontoret) Cykeltid: 20 min snabbcykling
Ektorp- Ljura/Ljuragatan Cykeltid: 10 min snabbcykling
Ljuragatan-Stan Cykeltid: ca10min snabbcykling
Stan-Ljuragatan Cykeltid:  ca10 min snabbcykling
Ljuragatan-Stan Cykeltid: ca 10 min snabbcykling
Stan-Ektorp(Kontoret) Cykeltid: 15 min,mkt uppförsbacke
Ektorp-Stan(Harrys) Cykeltid: 10 min
Harrys-Beckershov Cykeltid: 15 min

Sammanlag cykeltid idag: ca 100 min!

Woohooooow!

Vilket maratonlopp jag kört inom loppet av bara några timmar!
Och så här kan de se ut i princip varje dag!
Gratis motion med andra ord!

Därför är den så varmt välkommen tills vi åker till Thailand!


(klicka)
Haha vet inet om det syns på här men kolla noga så nöjd jag är med min kokosnöt på stranden och värsta mjölkmustachen! Det ska va gött och leva!!!

Längtar till Thailand... februari... snart där!!!!

Kom precis hem från Harrys! Mina arbetskamrater är så jävla störtsköna! Som vi skrattat idag, vart helt röd och varm i kläderna. Haha! Även fast de har ett par år på nacken mer än jag är de verkligen stört sköna humanister, riktiga lirare! Alltid roligare när man trivs så bra med sina arbetskamrater!

NU: DESPERATE!

Ps. Nöd: Någon som vet hur man gör för att säkra så att ingen kan kopiera ens bilder och text? Tacksam för svar!

Alla har vi skinn på näsan

Det e bare fakta.
Det konstatera vi idag. Haha. Söto alltså!

Sen vad man ska göra åt alla sina problem är en annan gåta.
Jag mår iaf bäst av att vara uppriktig mot mig själv. Det gäller även mot andra.
Sen går det inte alltid att vara en ängel för en ängel är jag absolut inte! Ni skulle bara veta vilken satkärring jag är ;D
Men är det något jag har lärt mig om mig själv är det att jag mår bäst när man kör med öppna kort. Vem fan orkar med att allt skitsnack eller pissura människor.
Jag är trött på dem. Trött på missförstånd och människor som kör över en utan att tänka sig för (allmänt elaka människor ska vi inte tala om, dööööööö! )
Jag blir less när andra inte förstår hur mycket man faktiskt har ansträngt sig för att göra dem glada eller för att hjälpa dem.Det är väl klart att vi alla har våra pms dagar.Herregud säger jag bara! Stackars Ante många gånger ;)
Jag begär inte någon evig tacksamhet eller någon allmosa, någonsin!!Jag begär bara vänlighet tillbaka.Pms har man inte året runt. Isf sök hjälp ist för att ta ut dåligt mående på andra! Är det för mycket att begära?

Imorgon efter jobbet ska vi gå och ta en drink ihop på Harrys. Jag kommer sakna ihjäl att inte vara här varje dag sen.
Men jag vet att jag har goda chanser som nu deras enda vikarie (Får hoppas de blir sjuka lite oftare sen, nävars, jovars ;)
Man måste ställa upp för laget, det lönar sig :)

Jag älskar min blogg ibland. Så jävla skönt att få komma hem efter en dag på jobbet och skriva av sig :)

Nu väntar jag på att Ante ska komma hem så han kan få krama och pussa på mig och gärna skänka mig lite komplimanger så jag blir ännu pussigare :)

Jag är så jävla tacksam. Faan, så tacksam jag är!Bilder från Linns diplomeringsfest i lördags :)

A pink dreamJag har en liten idé med den här klänningen som jag än så länge vill hålla lite hemlig ;P
Men visst är den lite söt, bara man stryker till den lite :)
Jag hoppas nu på att jag kan ordna accesoarerna jag ska ha till.... ahh det skulle kunna bli grymt :)

Nu ska jag göra mig iordning för en trip på stan innan jag blir upphämtad. Sen blir det busfabriken! Theo du kommer inte få en lugn stund mohaha :) 3 greker intar Busfarbriken... det här kommer bli schpäännde!!!

Put your helmet on and let's go for a ride!

Haha, huuuuur många gånger har inte jag fått samma fråga ställd när jag cyklat till denne karl!
- Och hjälmen då?! STORT frågetecken!

Och han har ju så jävla rätt entligen karln.
Nej inte egentligen, han har rätt. Det är dumt att chansa men ändå så gör man det.
Varför använder vi inte hjälm när vi cyklar?!


Nackdelar med hjälm:
* Våran egen fåfänga
*Obekvämt, svettigt, förstör kaluffsen
*Det blir något extra att bära omkring på

Fördelar med hjälm:
*Ökad säkerhet i trafiken
*Kan rädda liv
*Förebild för de yngre
*Fördelen att ha en dålig hårdag 7 dagar av 7 Men vem vill ha det?!

Nae du käre -lainen. Det blir inget för mig ärligt talat!
Det skulle reta gallfeber på mig att behöva konka omkring på en cykelhjälm överallt och ingenstans!
Nae, ego-fåfängan tar uppriktigt över(!)

Är fortfarande spagetti i kroppen idag. Men I'm feeling much better :) Ska bli så förbannat skönt att vara ledig på fredag. Då är det busfabriken som gäller! haha fan min kropp skall aldrig vila men vii kööör bara på det blir alltid bra :)

Live long, Die fast.

Bjuder på en höstbild och taaaaaaadaaa;mig själv för ovanlighetens skull ;)

Får man ett pluspoäng för att man använder mössa iaf?! Den skyddar ju lite...iaf mot kylan =)

Klagomuren

Vae äre här för något?!

Någon jävla klagomur, min personliga klagoblogg! Fan, känns inte som man gör annat än o klagar!
Och nu kommer mera!

Jag säger då det bloggen. Jag har aaaaaaaaaaaaaldrig aldrig i mitt hela liv haft sån sjuk jävla träningsvärk efter att ha cyklat! Och nu menar jag inte en gång eller under ett träningspass. Utan uder fyra veckor har jag inte gjort annat än o jobbat heltid och därefter cyklat fram och tillbaka som en jäääääävla bäng runt om i hela Norrköping mellan varje träff samt fram och tillbaka hem från jobbet. Det har gett resultat gott folk, men nu 4 veckor senare har jag sån sjuk träningsvärk, inte bara i ben utan ARMAR,MAGE OCH RYGG också! Jag är sååå jävla utpumpad!
Är detta verkligen normalt?!?!?!Det här måste vara mitt livs längsta träningspass någonsin och det fortsätter...

jag trodde mitt vikarieat skulle ta slut 24 oktober, men idag fick jag reda på att jag får fram till 31 oktober om jag vill !
Efter det är det lite tomma luckor som ska fyllas men en hel del strö tider i november och flera pass i december har jag redan!Jag trodde det skulle bli svårt att få ihop jobb som vikarie, men jag hade så fel *peppar,peppar*Det är dessutom bättre att vara vikarie just nu känner jag. Jag får välja precis själv vilka dagar jag vill jobba vilket leder till att jag kan planera in mina nöjen också och det är mer än wonderful. Nämen se så positiv jag kan bli tillslut!

Bäst av allt är att arbetstiderna är suveränaJag har jobbat vardag må-fre senast till senast kl 18.15 på kvällarna och man börjar tidigast kl 8 på morgonen =D

Haha, jag sa det till mina arbetskollegor faaan jag har aldrig fått så mkt träningsvärk av att cykla! Dom skratta ju åt mig såklart och pika mig att jag fick skynda på med mitt körkort om det va så illa ;)  Va säger dom =D

Egentligen är det konstigt att jag inte har ont på rumpan så mycket som jag sitter, men jag har väl en skön sadel. Det är nog bland det värsta som finns när man cyklar och sitter på en obekväm sadel som gör att man nästan får blåmärken på stjärten(!)

Dessutom hade jag overkligt ont i fingret igår, men vi hade ju som tur var kvar utav dunderkrämen vi köpte i Thailand som jag smeta på så idag syns bara ett svagt rött litet märke :) 


Hur faen kommer man smidigt upp på en sån här?! Så opraktiskt när man har bråttom på morgonen.... ;P

Dagens extremt snygga outfit


Dagens hemmafru- Fast något mer lyckad i verkligheten.


Sverige strumpor och förkläde och till råga på allt ett bränt finger. Vad gör man inte för att älsklingen ska komma hem till en satans god lasange? MAN GÖR ALLT!
-Nu vill jag ha massage och ett fortsatt underhåll med is på fingret!
Det är väl det minsta man kan begära?!

För att klargöra en annan sak,jag kan ta det här. Jag är kvinna för f-n!
Men lite sympati ska jag ha.

Time to get ugly

Näääää inte det va.

Mitt imunförsvar måste vara bland de sämsta. Det här är inte bara tredje lördagen i rad utan tredje veckan i rad jag vaknar med skalleont. Vissa dagar har varit bättre än andra och har jag haft tur har värken försvunnit senare på dagen.Men nu får det vara nog! Jag ska bannemej ta sprutan mot influensan annars kommer jag garanterat ligga sjuk i flera månader i vinter. Mitt imunförsvar har aldrig varit så här dåligt förut utan det började under tiden jag studera till mskare. Inte fan är det normalt att bli förkyld varannan vecka eller som nu förkyld i över 3 veckor. Blir jag frisk snart, kommer jag bli sjuk igen om någon vecka.

Jag var hemma hos Disa förut. Hon hade köpt oss en varsin räksmörgås som var hur god som helst! 
Sen gjorde jag manikyr på henne och mig samt sminkade henne inför festen hon skulle på ikv. Det blev jätte fint!

Vart supernöjd med mina naglar också :)

Snygga naglar är ju A och O :)


Ante är i Stockholm och det är så tomt här hemma :(  Men jag har iaf turen att Cic ska sova hos mig =)

http://intressant.se/intressant http://intressant.se/intressant


det här måste va det fulaste kortet på oss någonsin haha. men det bjuder jag så gärna på!

Trött,tröttare,tröttastJag har verkligen världens mest förstående pojkvän i hela världen!
Iof säger ju nästan alla de om sina pojkvänner( men jag har verkligen det ;)
Vi är så fruktansvärt olika och ibland vill jag bara kasta honom överbord för att han är så jädrans pessimistisk mellan varven!
Men jag är inte den enda att klaga för herregud att han står ut med mig ibland och mina fasoner..
 ett under många gånger.
Jag är stormen och han är lugnet. Ordagrant.

Ante är ganska pedantisk och det är ju väldigt bra många gånger, men inte i överdrift va ;)
Jag höll verkligen på att smälla av i veckan när jag kom hem från jobbet. Ante höll på att städa (underbarast) men så börja han damsuga av varje kudde i sängen. Vilket jag inte lagt märke till att han gjort förut. Visst att vi damsuger av sängen men varje sängkudde?!?!
Det där är riktiga mamma-pedant fasoner!
Man måste inte damsuga av varje kudde. Herregud det räcker med att man tvättar dem någon gång då och då. 
Söt som han är, kom han på sig själv och la ner kuddarna och fortsatte med annat...
Säg mig ska man damsuga av varje sängkudde varje gång man byter lakan i sängen?Kvalster är fullkomligt ofarliga. 
Ja jag tycker verkligen att det finns nödvändigare saker att fokusera på när det gäller städning :0)

haha men han gör mig glad, han ger mig glädjerus och han får mig att tycka om mig själv. Det är han så jävla älskvärd för.

Det kan inte ha varit lätt att ha stå ut med mig dessa två veckor som varit. Men jag är så jävla glad att du gör det.
Ingen älskar mig som du♥

Jag kan ju inte låta bli att känna nostalgiJag vart jätte glad när jag öppnade brevet. Precis vad jag behövde, nästan som du läste mina tankar :)

Och tänka sig att den där lilla skiten i brunt fodral är jag x)

Dödligt snygga skor

Dom bara "råka" följa med mig hem....

Sara och Cecilia på stan

Aldrig känt att du sagt fel saker vid fel tillfällen?

Cecilis och jag ibland alltså. Det må vara internt men vi garva iaf :)

Cecilia inne i affären:
-Ahhhhh det är såå jäävla varmt!
Sara beslutsamt:
-Ska vi dö nu?!
Nej!Jag menar ska vi gå nu?! :D

Cecilia inne i mataffären:
-Ahh vart är mina kondomer?
Sara hinner bara höja på ögonbrynet
Cecilia: - Nej,nej jag menar vart är mina tamponger?!Fan jag säger alltid fel!
Sara: haha

Sara och Cecilia träffar på Disa en snabbis i godisaffären.
Sara:Heeej Disa *världens kram*
Vi småchattar lite.
Sara:Nämen, va fin du är i håret!Det är nygjort va?
Disa generat:Eeeeh..jaa men det vart inge bra.....
Sara fortsätter:Jag tycker det var jätte fint med lite guldslingor i ockå!
Disa "hör" inte och letar efter kassörskans uppmärksamhet.
Sara säger retsamt: Disa kan inte ta en komplimang ;P
Disa "hör" inte utan är upptagen av den lilla folksamlingen runt henne.
Sara fortsätter:Du är iaf jätte fin i håret!
Disa får äntligen ögonkontakt med kassörskan:
-Har ni någon sötlakris?

Hahhahaa så jävla söt Disa är alltså! I know you!


Du gjorde verkligen min dag♥

Men visst är det svårt att ta emot komplimanger av någon?!
Jag tycker att det är mycket lättare att ge komplimanger än att få.
Och sen beror det också på vem som ger komplimangen, men va tusan vi måste lära oss ta det på rätt sätt!
Komplimanger borde ges oftare. Man blir så jävla glad när man väl får en. Även om man försöker att dölja det ;)

People are boring.

Endel människor skulle man vilja skjuta med blicken.

Jag blir så trött på folk som inte kan bete sig!Klart man inte alltid kan låta bli ibland att stirra på den som sticker ut, det som är annorlunda vare sig det är negativt eller positivt så fastar ju blicken där omedvetet och även medvetet på den personen. Men håll hakan stängd om du nu måste stirra. Och ett snällt leende på läppen skulle ju heller inte skada!

Det är mycket roligare att kolla på Ceasar!


Mosters katt måste vara den finaste skönheten jag sett på länge med sin silvergråa päls. 
Kattskötare kanske vore ett mer avkopplande alternativ till yrke :)

Jag är så jävla smart ibland...

Dagens i-landsproblem.
Att jag inte kollar i min kalender innan jag tackar ja till jobb!
Jag vet ju hur mina tider ser ut i hela oktober, ändå tackade jag ja till jobb förra veckan till idag söndag.
Trots att jag vet att jag har hur mycket jobb som helst.Smart.

Hur fan ska jag någonsin hinna bli frisk undrar jag.

Och inlägget till ära är jag blondare än någonsin.


Jag ljög.

Bästa terapin mot 'bekymmersamhet' är garanterat SHOPPA!
därefter kan väl skratta få komma men bara om man samtidigt får mysa med katter ;P

Jag har dessutom kommit i underfund med vad jag ska göra för att lösa en viktig orsak till bekymmersamhet!
Och det ska förhoppningsvis bli en lättnad. Om jag vågar dvs. Men det ska jag ge mig fan på....

Fick lite tid över på lunchrasten,
Är inte den här klänningen lite söt :)

Tycker verkligen om bakdelen på klänningen, den gör klänningen lite extra fin :)


Köp 3 betala för 2 på Ur&Penn. 

3 par örhängen för ynka 98 kr :)

Jag är så glad jag bara kan bli idag torsdagen den 2 oktober!
Iof ljög jag nu med för Mia kommer snart och då lär ju stämmningen höjas en aning till =)

Puss på ACML

Ps. Idol sög igår. Hur fan kunde Linda åka ut?Och att de inte valde vidare Alexander till topp 16 är rent av sagt förjävligt!

Utan rubrik men med mycket på hjärtat

Om jag inte vill ha en rubrik då?

Idag är jag rubriklös men inte bekymmerlös ;)

Och min humor är verkligen sämst haha. Tur att man kan skratta iaf =)

Mitt inlägg igår var väldigt sentimentalt och meningen är ju inte att alla andra ska bli sentimentala,deprimerade eller rädda.Jag hoppas ni tar mitt budskap på rätt sätt.

Det har hänt en ganska rolig sak som jag glömt berätta.
Ni vet att ju att jag har jobbat som vikarie sen i våras på ett ambulerande stödboende med människor med psykiska funktionshinder. Det är bland annat där och på gruppboendet som jag trivs så himla,himla bra både med personal och brukare.
Det ambulerande stödboendet är ett kontor vi personal utgår ifrån, vi är en liten arbetsgrupp på 5 anställda mentalskötare, 1 enhetschef samt 2 vikarier. Jag är en utav dem! Och de vill ha mig kvar... de har försett mig med jobb nästan 1 månads heltid i oktober, men även många pass i November och December! Och jag trivs så himla bra där =)

Det är många som undrat vad jag egentligen gör så här är en liten beskrivning...
På det ambulerande stödboendet;
jobbar vi med en åldersgrupp på 25-65 år ungefär.
De människor vi träffar har psykiska funktionshinder, vi möter även människor med ett begåvningshandikapp eller hjärnskada. Det rör sig om diagnoser alltifrån borderline,schizofreni,manodepressiva,personlighetsstörning,tvångsbeteende,ångestrelaterade syndrom,autism,Aspergare mm.

Vi jobbar självständigt(men alla för samma mål) och vi hjälper våra brukare i deras lägenhet(eller i deras fritid)
 Jobbet är väldigt flexibelt vilket gäller att man själv kan vara det.
En träff är vanligtvis 1, 2 eller 3 timmar lång och under den tiden gör vi alltifrån att  handla,hjälpa dem att städa, olika individuella aktiviteter som  motion,bad,samtal, annan önskad aktivitet eller aktivitet på Tullhuset.
Vi träffar ungefär 2-4 brukare per dag.
Vårat mål är att de ska bli mer självständiga och klara dessa vardagliga aktiviteter och situationer som kan uppstå i vardagen på egen hand. Vi utgår ifrån en Pup=personlig utvecklingsplan. Vi följer och ser dem utvecklas men även hur de möter och tacklar motgångar. Nej, de är inte farliga. Jag är absolut inte rädd för dem och det borde inte heller ni vara ;)

Folk har så himla mycket fördomar och egentligen är det inte konstigt att många har det med tanke på hur människor med psykiska funktionshinder framställs i media. Men det finns en stor skillnad som jag vill förklara för er som inte vet.
En allvarlig psykisk störning och en psykisk störning är två helt olika tillstånd.

En allvarlig psykisk störning = är en är en juridisk term och utgör i Sverige ett nödvändigt kriterium för såväl psykiatrisk tvångsvård som rättspsykiatrisk vård.

En psykisk störning =innebär att en människa under längre tid uppvisar ett avvikande beteende, eller uppfattar omvärlden till sådan grad och omfattning annorlunda att detta orsakar ett signifikant lidande för personen själv och andra i dennes omgivning.


Men som jag sagt tidigare så är de farligare för sig själv än för andra, men det finns så klart undantag och vanligare förekommande när det gäller allvarlig psykisk störning

Så nu vet ni mer om det =)

Så imorrn är det jobb som gäller igen... Jobbar hela veckan, är bara ledig på lördag. Då ska jag unna mig själv en tid hos min frisör, färga och slinga håret =) Sen ska jag åka ut till landet med Linn och mysa med alla hennes katter! Vi får räkna dem när vi kommer ut för jag har glömt bort hur många de är ;)

Sen på kvällen ska jag träffa tjejerna<3

Sjukskriver mig är nog det sista jag gör för jag tror fanemej jag skulle må sämre av att gå hemma som det känns i nuläget!
Det är tredje dagen i rad vaknade jag med skalleont och en klump i magen. Den där klumpen är svår att precisera men det rör sig iaf inte om vanligt magont. Att jag har ont i huvudet kan jag nog lätt diagnostisera att det beror på förkylningen som aldrig släpper. Och ja, jag är nog lite överanalytisk dessa dagar ;P

Även om det är tungt att gå upp och gå till jobbet dessa dagar så mår jag så jävla mycket bättre när jag väl kommer iväg. Och faktum är att det magonda förvinner under dagen, för jag får annat att sysselsätta mig med. Och bäst av allt,,så får jag göra något som jag tycker är så jävla kul!Med risk att låta allt för klychig;Att få någon annan att le måste vara den bästa terapin i hela världen! Inte för att glömma att mysa med en kissekatt...Tänk er då ett tiotal kissemissar som jag ska få mysa med på lördag =).Tillsammans måste det vara tidernas bästa återhämtning! Iaf för en icke allergiker som jag !

Go natt. Nu måste jag bannemej vila både knopp och kropp  :)

RSS 2.0