VILL HA!

Shit, jag fyller ju år snart...bara fem dagar tills jag blir onödiga 22 år! Det va ju nyss nyår, vi satt å vingla på Silja Line Festival,drack champange och roade oss hejvilt..Nu helt plötsligt är det vår, snart inne i maj och sommaren närmar sig. Har en aningens panik, where the hell will I go när skolan är över! Det är då mitt liv börjar på riktigt eller vaddå? 8 veckors vik. på Höjden väntar, sen är spänningen olidlig!

kärlek vid första ögonkastet!

åh ge mig!
image759
image756
image757
image755
image753

 Kläderna finner du här

Åh vill ha massor av fint därifrån ju! Det är nästan dödsdömt att gå in där för man hittar garanterat alltid något snyggt, fuck!

Första dagen i skolan : hade föreläsning på kvinnohuset.
Helvete säger jag bara, vilka jävla idioter till män det finns! Jag ska inte säga att jag hatar dem.. men jag hatar vad dom gör mot dem!Ett jävla samhällsproblem, japp det förekommer lika mycket våld i Sverige som i något annat land, fatta att 2006 anmäldes 25 491 fall av misshandel mot kvinnor i Sverige. Det är alltså lika med 490 kvinnor i veckan, 70 per dag och 3 per timme som blir utsatt för någon form av våld. OCH då är mörkertalet stort, räknas runt 3 gånger så mycket, alltså runt 75 000 om året och generellt blir 60% av barnen även slagna....

Sitter hemma hos Disa, kom upp oanmäld med min matlåda, så jävla mysigt att bara kunna åka hem till någon sådär och snacka lite skit och umgås. Saknar det...vet att jag alltid är välkommen men det är inte samma sak som att åka "hem" men helt seriöst det känns nästan som hemma =)

Kommentarer
Linn

Här är en till som är skadad :P redan på första bilden fatta jag att det va nelly.com du varit inne på :) jag handla faktiskt fär ett par ggr, men tror det är typ två år sen nu, men fan vilka snygga grejer jag köpte o på rea of course..favoritkläder än idag :D buy it! puss

2008-04-15 @ 16:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0