Vååååårkänslor

jag är på sååå mycket bättre humör än inlägget innan!
Vååååår, att solen lyser så starkt,fåglarna som kvittrar, värmen från solen känns som rena lyckopillret! fy fasen vad glad jag känner mig!
-det är vååååååååååååååååååååååååååår(sjungandes)

Idag har vi varit "lediga" lr rättare sagt haft eget arbete på valfri plats. Jag är så stolt över mig och Ellus som spenderat hela dagen i skolan för att förbereda vårt lilla projekt! Vi har arbetat flitit + hunnit med några minuter i solen ;) Så har vi bokat tid för interjuv på måndag nästa vecka på DJÄKNE! Ska bli grymt intressant att besöka min gamla skola och sen dessutom interjuva en lärare om ART- Aggression Replacement Training! En jätte intressant behandlingsmetod som bygger på teorin att "våld är ett inlärt beteende" -den inriktar sig till ungdomar med  våld-aggressivitet- eller kriminalitetsproblematik. Det handlar om att lära sig att hantera sina aggressioner och därefter hitta nya sätt att reagera på. -Yes, kan bli lärorikt det här ;)

Så så hurtiga har vi varit... dessutom har jag nästan läst ut en av mina skönlitterära böcker(en kvar(!)Känns som en stor sten har släppt....jag tycker det är så förbannat svårt att hitta ro för att läsa en bok... jag vet inte varför,för egentligen är det ganska avslappnade att läsa, dvs OM man hittar en sjukt intressant och spännande bok att läsa.. vilket man sällan gör(inte för att jag letar heller) men det finns ju såå mycket annat skoj man kan göra än å läsa böcker... :P Men men det kommer väl med åren I guess...


VÅRKÄNSLA SOM LEDER TILL SOMMARKÄNSLA(!)
image785
Nu är det inte långt kvar tills vi är där igen!

Kommentarer
Anonym

cooling!

2009-01-03 @ 11:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0