sara+ella+cici+resa=

en blandkompott av oss tre och du kan inte komma hem ifrån en Stockholmsresa utan att ha ont i magen av skrattfnatt. I alla fall inte om man heter något av ovanstående.

Det har varit en kul tur till Sthlm. 2 studiebesök, ett mindre intressant och ett mer intressant. Det är svårt att koncentrera sig när man får träsmak i arslet, magen ropar efter mat,myror börjar kryllas i benen, rastlösheten tar över och dövar örnen lr förvärrar alla ljud så orden ja hela föreläsningen blir som en enda röra i öronen. Dessutom har man en minst lika ivrig(för att komma där ifrån)Cic men hon var betydligt grönare i ansiktet! Det var iaf en superkul resa med gänget och med dom andra pellarna som mer lr mindre höll sig för sig själva, hur man nu tolkar det :) Gudomligt med libanesisk mat, trots Cic blev ännu grönare i ansiktete där ett tag men det gav sig när hon fick komma ut i solen och ja självklart fylla magen med lite mat. 

Fan så trist att man inte ska vara klasspals längre. Vi vet ju vad vi säger, men det blir ju inte så!Ska bli så jävla underbart att ta sin uska-examen med psykiatri inriktning men riktigt trist att inte hänga med er på samma sätt i plugget. Ska bli gött med lite käk hos Tina, då får vi ta tag i saker och ting! Och Cic är ledig på söndag fm, hör du vad Ella och jag säger! Punkt din så redan unga men överarbetade workoholic! Ibland måste man få slösa lite, du har hela ditt vuxna liv att jobba ihop en redig årsbonus, amen for that!

Känns ju en aningens skönt att vara ledig några dagar framöver MEN! jag måste plugga och skriva en hel del arbeten som ska in i början av veckan... men det ska gå bra, det är ju mycket givande fakta vi får ta del utav!
 
image802
den här säger då allt och lite till! thank you for that!
Kommentarer
Sofie

vad söt du är :D Jo visst är det så, jo att variera har vi alla nog en tendens att göra :D

2008-04-30 @ 09:54:33
URL: http://sofieb.blogg.se
Cecilia

Du är så guullig lille Sara.. =) och än så länge ska jag inte jobba men du får väl se till att supa mig under bordet så att jag kommer på andra tankar!? hihi Ses på lörddda

2008-04-30 @ 11:52:29
URL: http://cecillian.blogg.se
Sofie

.D vilket undrar du var mitt egna påhitt? ler

2008-05-01 @ 10:11:07
URL: http://sofieb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0