Lite av en syster


Fredag är här, thank god I need to rest!image720

Faaan va kul jag haft den här veckan, speciellt de sista dagarna på psykiatriska kliniken!
Idag har det varit riktigt spännande. Jag har assisterat på ECT, det var inte som jag hade trott och det var absolut ofarligt lätt att jag skulle kunna tänka mig det om jag hamna i en svår depression. Assisterat vid elchock med andra ord, en effektiv behandling har jag hört och många sett och man är nersövd å det gör absolut inte ont på patienterna!
Sen har jag tagit venprov på Tina, det gick som smort lyckades efter första försöket men jag tycker faktiskt dimage719et är svårt dock ger övning färdighet! Tagit kapillär prov också, kollat blodsockerhalten det var inga problem alls och kollat blodtryck på varann! Så nu är jag inskolad, synd att det kommer dröja innan man får använda sina kunskaper ;) Händer ju inte för ofta ute på stödboendet men ev på Höjden i sommar! Det blir nog grant :)

Så nu är det bara att lägga sig på soffan och ta det lugnt hela helgen! Ehm inte!
Skulle behövas.. med tanke på att jag har blivit sjuk igen.. fredagar, alltid fredagar!

Blir så sur på skiten! Å alla fjortis tjejer! Snälla släng er i väggen!
Bara för att jag också är tjej och inte hänger i eran vänskapskrest(eller årskull för den delen)betyder det att vi ska springa omkring och ge varandra mördarblickar och bete oss allmänt bitchigt!?

Jag avstår allt intresse för småpojkar, jag intresserar mig endast för män och dessutom har jag min på det torra så varsogod att ta för er på marknaden, jag behöver inte bjuda till!

Vore tacksam för lite ödmjukhet i det här landet och speciellt oss tjejer emellan!
What the fuck skulle inte vi hålla ihop?!!!

Peace syster ;P

Kommentarer
Sofie

Är helt med dig på alla plan. Eftersom jag har erfarenhet av Norr-k kan ja säga det att där är det hemskt. jag vet när jag precis flyttade dit blev jag mer eller mindre htad av tjejerna antagligen för att en ny söt tjej med oerhört mkt skinn på näsan dyker upp. Men dom tacklades ganska snart och kröp upp bakom o fjäskade . tjejer är ingetligen hemska och sluga små katter

2008-04-05 @ 16:15:33
URL: http://sofieb.blogg.se
Nahrin

du e så DUKTIG sara! Du ska få va min doktor när du blir stor:D

2008-04-05 @ 16:33:48
Edona

åhhhh jag hatar fjortisar! Tro mig det var en hel del när jag va på otten 18 med jehona... herregud. ALDRIG MER!

2008-04-06 @ 19:52:22
URL: http://edoona.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0