Aj aj i armen


sjuk: dag 8.
oh ni anar inte hur synd det är om mig, emh. Fan vad jag hatar att vara sjuk!
Jag vägrar mer nu, från och med imorgon är jag frisk. Inte fan ska man behöva att vara sjuk mer än ett par dagar, jävla bacillusker försvinn! Jag ska ju på Johans inflyttningsfest imorrn, jag har inte tid med det här!
Och ingen praktik idag heller. suck. Får ta igen alla timmar nästa vecka.. tur att vi inte går heldagar i skolan men blaj kommer ta minst två veckor innan jag får ihop skiten! FAN VA SUR JAG ÄR!!

image740
drömde inatt att jag hade fått emla(bedövningsmedel) men när jag jag la upp armen på bänken idag vart jag påmind om att det bara var en dröm och hur ont det kommer göra nu... men det är egentligen inte så farligt, det värsta är nästan innan sticket... tur att sköterskan visste va hon gjorde och inte så klumpig som den förra som gav mig jordens största blåmärke och aj aj aj i armen i flera dagar... haha ja ja nog tjatat om hur synd det är om mig ;P 

image741
Så nu är hallen klar!
Här här före efter bilder :)
                                
  Saknas bara en svart/grå duk på byrån dekorerat med lite ljus o lite små justeringar annars är det klart!
Älskling har slitigt flitigt :)
                                                                                    


Nae nu är det vila huvud och resterande kropp som gäller, peta i sig en dos lunch och invänta våra sämsta år! Hallelulja för att inte vara sjuk!
image747


 
Kommentarer
Elin

Okej :) Ja du...kommer verkligen inte ihåg! Ja ibland är den nästan lite för liten...iaf här i Norrköping! Alla vet allt om dig...mer än du vet...
Kram

2008-04-11 @ 11:43:00
URL: http://elincatherine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0