Viktproblem?

image110
Blir ledsen när jag ser den här bilden... hur kan vi människor ha en sådan skev kroppsuppfattning?

Varför all denna vikthysteri?? Varför är vikten alltid ett sådant omtalat problem?

Vi ska bara vara att slankare och slankare för varje år som går verkar det som. Fotomodellerna blir bara smalare och smalare. Det är många människor som har en normal kroppsform som inbillar sig själva att de är överviktiga och bantar trots att bantningen bara är skadlig för dem. När ska vi bli nöjda med oss själva då?Alla människor har inte självinsikt och medias pådrivande gör det inte lättare.

Och jag bara flyter med som en och en annan jojo.  Så fort jag börjar  kontrollerar vad jag äter är det som vågen vill återta kontrollen och öka min vikt! Jag äter vad jag behagar och jag pallar inte ställa mig på vågen längre. Den gör ändå ingen nytta, ger mig bara svar på något jag ändå bara kommer bekymmra mig över.

Blir  bara så arg på min ämnesomsättning som påvärkas SJUKT mkt beroende hur jag mår... det är jobbigt att pendla så mkt upp och ner i vikt... ekonomin tillåter inte mera nya kläder :(


image111

Men varför kan vi inte bara vara nöjd med oss själv? Det finns ju faktiskt en anledning till varför människor älskar oss. Och om dom har en bra anledning, då måste vi också ha det!!


Loveyourself

Kommentarer
sara

Du är alltid lika fin för mig älskling ;)

2007-10-10 @ 21:26:35
URL: http://sarase.blogg
Ante

Du är alltid lika fin för mig älskling ;)

2007-10-11 @ 16:39:48
Edona

det är sååå sant!!! världen är ytlig... man får göra det bästa utav det... :P själv har jag börjat träna igen.. känns skönt... ses nåndag? kramis

2007-10-11 @ 22:22:20
URL: http://www.edoona.bogspot.com
Cecilia

Bra inlägg, ingen mår bra av jojo bantning.

Jag vill hellre vara "tjock" än >För smal

2007-10-12 @ 20:53:18
URL: http://www.joxxxxi.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0