Shoppingday sister!

Oh no, inte jag denna gång. syster. Min plånbok och alla besparingar what so ever måste hållas hårt i. Ja om man ska komma iväg på våran Asien-runt resa.

Våra halloween kläder har kommit idag från postordern! Eller tillbehören vi skulle ha till kläderna

Prövade alltihopa förut när jag kom hem från stan...är inte riktigt nöjd... den svarta korsetten jag har känns bara för kort och liten... vill inte vissa för mkt hud och dessutom spänner det så hårt vid magen medan man dricker ;)
 Det värsta som finns när man ska på fest det är om man känner sig obekväm i sina kläder..
....köpte ett par svarta strumpbyxor med döskallar på oxå.. dö coola va!.. tror ni inte att dom är nästan för små?! ONESIZE för vuxen hallå så stor är jag väl inte? Men shore bacon jag får väl leva med att jag är långben, men ändå onezize borde passa andra normal figurer som jag vad ska man annars börja tro..


Så jag har vart nere på stan hela dan idag och inte shoppat ett endaste plagg, duktigt va! Har trevat fram och tillbaka med Nahrin i flera timmar och vad har vi gjort... jaa bara kollat... mm kul tidsfördriv att shoppa med ögonen *buääää* men kul och se dig igen.... Nahriiiiiiin riiiihiiiing riiihiiing  hahahaha det va en underbar tid my friend haha

Sen mötte jag upp Sofia så tog vi en svängom för att hitta något fint till henne! Gissa om hon var lycklig efter vår shoppning runda!Glädjerus så det hette duga. It runs in the family :)Ikväll kommer Tiesto till Otten! Bästa djn någonsin och jag ska inte dit! Det är skam! 

image211 

Kommentarer
sofie

det är ju en likdan jacka fast en grå Srara :D

2007-11-01 @ 19:53:13
URL: http://sofieb.blogg.se
Edona

helluuuu bejb ;) blir det palace på lördag kanske? puss

2007-11-01 @ 21:07:06
URL: http://www.edoona.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0