Shoppingday sister!

Oh no, inte jag denna gång. syster. Min plånbok och alla besparingar what so ever måste hållas hårt i. Ja om man ska komma iväg på våran Asien-runt resa.

Våra halloween kläder har kommit idag från postordern! Eller tillbehören vi skulle ha till kläderna

Prövade alltihopa förut när jag kom hem från stan...är inte riktigt nöjd... den svarta korsetten jag har känns bara för kort och liten... vill inte vissa för mkt hud och dessutom spänner det så hårt vid magen medan man dricker ;)
 Det värsta som finns när man ska på fest det är om man känner sig obekväm i sina kläder..
....köpte ett par svarta strumpbyxor med döskallar på oxå.. dö coola va!.. tror ni inte att dom är nästan för små?! ONESIZE för vuxen hallå så stor är jag väl inte? Men shore bacon jag får väl leva med att jag är långben, men ändå onezize borde passa andra normal figurer som jag vad ska man annars börja tro..


Så jag har vart nere på stan hela dan idag och inte shoppat ett endaste plagg, duktigt va! Har trevat fram och tillbaka med Nahrin i flera timmar och vad har vi gjort... jaa bara kollat... mm kul tidsfördriv att shoppa med ögonen *buääää* men kul och se dig igen.... Nahriiiiiiin riiiihiiiing riiihiiing  hahahaha det va en underbar tid my friend haha

Sen mötte jag upp Sofia så tog vi en svängom för att hitta något fint till henne! Gissa om hon var lycklig efter vår shoppning runda!Glädjerus så det hette duga. It runs in the family :)Ikväll kommer Tiesto till Otten! Bästa djn någonsin och jag ska inte dit! Det är skam! 

image211 

Höstjacka!

image147

Vart det någon träning igår då?

Näää... hamnade på Hageby Centrum istället och hittade en höstjacka på HM jag egentligen inte skulle hitta!
Kärlek vid första ögonkastet och jag var bara TVUNGEN att ha den!! 5 minuter senare och 598 kr fattigare!
 
Hem kom jag med en höstjacka... knep den sista... vet inte om det 'är positivt eller negativt.. inte så roligt om alla andra går omkring med samma  jacka...!! Vet inte om jag är 100 på den eller inte! Stl 40 känns så stort men aa jag vet inteBörjar jobba klockan 15.00.... lite segt att jobba 15-21.15 men sombody gotta do it!

Nu börjar hungern sätta igång... frågan är om man ska hinna laga lite gott käk..... mmmm :)

Seeeees!

Puss&kram

Don't hangover me!!!!

Hej.

Vilken bakis söndag! Sov nästan klockan två... kan inte fatta att man kan sova så länge och sen fortfarande vara trött...slööööööööö dååå!


Igår vart det rajtantajtan. Anna&Jerry kom hit på lite fördricka sen drog vi en sväng till Pierre som bara bor några fotsteg bort! Han bjöd på massa shottar ååå vilken god jag fick då! :D
Lite senare tittade vi förbi herr Åvall en sväng... killen som INTE skulle dricka igår, som bara skulle ligga hemma å slöa men full cirkus va det hemma hos honom iaf! Sen tog vi en taxi till Palace och Jerry försökte övertala den stackars taxichaffören att vi skulle åka svarttaxi med honom ist... för det tjänar vi alla på" hahaha... dock lyckades han inte övertala taxichafförn om hans briljanta idé ;D

image136
Nya dansmodet som Mialainen fört in på Palacedansgolv!!! Vart fick du denna ifrån sötleif?! du blir bara hetare och hetare ;)


Lite pics från gårdagens äventyr :D Skulle träffa JOhanna ute igår men jag vette tusan vart hon tog vägen :(


Såååååå nu ska jag fortsätta vara bakis! Ska äta min goda minipizzza nuu finns inge godare till bakis frukost.. aa en riktig pizza kanske men man får ta det man har :D

Kramar till alla er och tack för en ball svängom-kväll!

Lista till dig!

1. Ditt namn:
- Sara

2. Ditt gangsternamn (De tre första bokstäverna i ditt riktiga namn, plus izzle):
- Sarizzle

3. Ditt detektivnamn: (Favoritfärg och favoritdjur, på engelska):
- Redcat :D

4. Ditt såpoperanamn: (Ditt mellannamn och gatunamnet, där du bor):
Helena Bergslagar

5. Ditt Star Wars-namn: (De tre första bokstäverna i ditt efternamn, de två första bokstäverna i ditt förstanamn, de tre första bokstäverna av din mammas förstanamn):
- Linsaeli


6. Ditt superhjältenamn: (Din andra favoritfärg, på engelska och din favoritdricka):
-  Bluexider

7. Ditt vittnesskyddsnamn: (Din mammas mellannamn):
- Birgitta

8. Ditt gothnamn: (Black, och namnet på ett av dina gosedjur):
- Blackrasmus


DO IT!!!!

Viktproblem?

image110
Blir ledsen när jag ser den här bilden... hur kan vi människor ha en sådan skev kroppsuppfattning?

Varför all denna vikthysteri?? Varför är vikten alltid ett sådant omtalat problem?

Vi ska bara vara att slankare och slankare för varje år som går verkar det som. Fotomodellerna blir bara smalare och smalare. Det är många människor som har en normal kroppsform som inbillar sig själva att de är överviktiga och bantar trots att bantningen bara är skadlig för dem. När ska vi bli nöjda med oss själva då?Alla människor har inte självinsikt och medias pådrivande gör det inte lättare.

Och jag bara flyter med som en och en annan jojo.  Så fort jag börjar  kontrollerar vad jag äter är det som vågen vill återta kontrollen och öka min vikt! Jag äter vad jag behagar och jag pallar inte ställa mig på vågen längre. Den gör ändå ingen nytta, ger mig bara svar på något jag ändå bara kommer bekymmra mig över.

Blir  bara så arg på min ämnesomsättning som påvärkas SJUKT mkt beroende hur jag mår... det är jobbigt att pendla så mkt upp och ner i vikt... ekonomin tillåter inte mera nya kläder :(


image111

Men varför kan vi inte bara vara nöjd med oss själv? Det finns ju faktiskt en anledning till varför människor älskar oss. Och om dom har en bra anledning, då måste vi också ha det!!


Loveyourself

min krubba.

image97
My, jag och Kim Villberga 2004

Jag har aldrig haft det så bra hos någon under min ungdomstid som på Villberga. Heller har jag aldrig mått så dåligt under större delen av mitt liv som jag gjort på Villberga.

När mamma dog förändrades allt. Inte bara att vi syskon splittrades från varann, vi hade även en sorg att gå igenom... mer eller mindre utan varann. Jag hamnade hos en jätte bra fosterfamilj där jag bodde i 2 år.Men var 15 år när jag flyttade dit  och jag hade jätte svårt att känna att jag passade in, även fast familjen var underbar i sig  och för det dom gjorde för mig. Men det handlade inte om dom, utan det handlade om de känslor jag hade, den nya omställningen och sorgen av mamma som jag i början förträngde.Pressen att smälta in var för stor och mitt psykiska mående klarade inte av det, så jag kollapsade flera gånger om och om igen,tills jag kände att jag inte klarade av att utsätta familjen för mitt psykiska lidande mer.

Var 17 år när jag flyttade till Villberga. Det som var så bra var att det fanns andra ungdomar där i min ålder som hade problem eller liknande problem vilket gjorde att man hade någon att ty sig till på ett annat sätt. Även fast mina 1 år på Villberga var en resa mellan himmel och helvete hade jag några av mina första riktiga ljusglimtar där på år. Finally känna sig som en normal tonåring lixom! Jag önskar fan inte min värsta fiende att gå igenom depression/er. Men tack vare dem skulle jag inte vara den jag är idag, så något gott har ju växt fram ur det onda. Men det är inget jag vill va med om igen!

Så på sistone har det vart så tufft! Visst man ska inte klaga, men man kan inte alltid vara postiv och glad och visa sig stor och stark. Ibland måste man vara ledsen, arg, besviken eller förbannad för att släppa ut alla jobbiga känslor. Annars förtrycks känslorna och man samlar på sig känslor tills de tillslut exploderar och då rinner bägaren över. Men det är inte alltid lätt att vara efterklok! Men man borde iaf ventilera, så man slipper de stora nedåt svängarna....

Saknar verkligen tjejerna från Villberga. Fan vi var verkligen som systrar... Bodde ju 1 år ihop lixom.. Och det tråkiga är ju att vi inte bor i samma stad.. and that sucks! Kimsan, alla turer på Sumpen och galna upptåg :) Vår lilla Mys.. busfröt med alla killproblem och alla skrattattacker och rackartyg vi gjort ihop! Lyckades vi rymma tjejer? :D

Life is to short and to beautiful to mess things upp... men man inte alltid väljer the messy!

Det är så konstigt att det gått 6 år.... det känns som en evighet sen samtidigt som det känns som det var igår...  som jag saknar...och alla skuldkänslor för de saker jag gjort och inte gjort, spec. sista tiden. Jag vet att jag aldrig kommer glömma det, men jag måste acceptera att man inte kan förändra det som hänt, så jag får försöka se tillbaka på de fina stunderna och minnas dem istället..

Skönt det är att skriva av sig... skulle kunna skriva i evigheter... finns inget mer befriande faktiskt...
Saknar er... stor puss till My och Kim... <3
RSS 2.0