Thailand part three.


Två av våra resbuddies var hemma hos oss ikväll och vi delade med oss av våra bilder från resan. Dock är inte bilderna iordning eftersom vi nu har ca 2200 bilder och då har vi inte fått alla ännu ;) Åhhh såå underbart vi hade det!  Vi längtar tillbaka... inte så konstigt va?Thailand in my♥forever!
Kommentarer
minimamman

Hej Sara! Första gången jag kommenterar här. Ville säga att jag gillar din blogg. Jag är själv i din ålder, pluggar också till socionom i stockholm och delar också din passion för mode och skönhet. Så kul att äntligen ha hittat en blogg som är elegant och min smak helt enkelt!

Men...har en liten synpunkt. På sistone har jag saknat den här filosofiska, sociologiska, psykologiska biten. Lite diskussioner eller åsikter om det sociala arbetet eller liksom en smula socionom-anda. Vore kul med lite tankar från den aspekten.

Ps. Väldigt härliga bilder.

Kram

2012-02-03 @ 11:08:12
sarase

Hej tjejen!Tack för din kommentar :)Jag förstår verkligen vad du menar.. har själv tänkt på att min blogg varit väldigt ytlig på sistone och jag gillar det inte! Det kommer absolut bli fler djupa inlägg,har bara varit lite avtrubbad på sistone så tankarna har inte flödat som de ska!Men tack för din synpunkt, ska jag försöka bättra mig :D Och vad kul att du också läser till socionom! Heja oss :) Kram

2012-02-03 @ 12:55:42
URL: http://sarase.blogg.se/
Blopparna - Emmy

Helt fantastiska bilder! Helt förståeligt att ni vill tillbaks... vem hade inte velat vara där nu? När hela Sverige är täckt med en massa minus grader... usch!Hoppas att allt är bra med dig!

2012-02-03 @ 16:10:52
URL: http://blopparna.bloppfashion.se
Michelle Wegert

Alltså gud vilka underbara bilder, vill också!

2012-02-05 @ 22:22:19
URL: http://michelleewegert.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0