LättadJag tror ALDRIG jag har varit så lättad i hela mitt liv av att få hem en kursbok!
Jag ringde till bokia här om dagen för att kolla hur min beställning såg ut, hur många dagar det skulle ta innan jag skulle få böckerna! Senast på torsdag sa de! Men så fick jag sms:et idag om att böckerna hade kommit! Tror ni jag fick rätt paket eller????! NEEEEJ! Helt fel mottagare och kläder istället för mina kursböcker som jag MÅSTE ha med mig på resan!! Snacka om att jag hade panik inne i affären. Som tur är ringde jag bokia som kunde hjälpa mig så jag fick rätt böcker. Posten hade blandat ihop min order med en annan. Hade inte jag fått hem min kursbok innan vi åker hade jag kunnat fetglömma att jag skulle klara den nya kursen! Men nu kan jag vara i Thailand utan att behöva ora mig för det :) Denna kurs handlar om barn och ungdomar och vi ska bland annat läsa utvecklingspsykologi :)

Nu ska jag snart ta en promenad runt strömmen med Marina. Jag byter nog ut Ante ikväll. Marina som också går socionomprogrammet kommer nog vara en myyyyycket bättre lyssnare ;)

Kommentarer
Camilla

Åh vilken lättnad att det löste sig!

2010-01-13 @ 18:20:19
URL: http://shopalot.blogg.se/
Madeleine

Bra att det löste sig! Hehe förstår om du känner för att byta ut Ante idag =) När åker ni till Thailand då? Kram kram på dig.http://colourblue.blogg.se

2010-01-13 @ 20:02:23
URL: http://colourblue.blogg.se/
Hanna

Japp! Om tre veckor typ åker vi, fan vad härligt det ska bli! Ska du med dit alltså? :) När åker du?

Vi har faktiskt inte bestämt vart vi ska.. Vi landar i Bangkok 3 februari. Sen kommer vi vara där ett par dagar och sen antagligen åka ner till Phuket. Sen inget mer bestämt. Vi ska vara där i fem veckor så vi tänkte resa runt en del, ta dagen som den kommer:) Vart ska du åka?

2010-01-13 @ 21:47:53
URL: http://haze84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0