Idag är första dagen på mitt nya liv.


Till att börja med. Nu är vi hemma. Ursäkta att jag inte kunde uppdatera igen från Aten. Datorn krånglade därhemma och det var svårt att förstå instroduktionerna textat på grekiska ;)

Idag börjar ett helt nytt kapitell i mitt liv. Från och med idag efter klockan 09.00 är jag en socionomstudent redo att inta nya utmaningar och om 4 år framöver, förhoppningsvis, har jag nått ett av mina största mål.
 Jag är en blivande socionom =)
Jag är exhalterad och förväntansfull samtidigt som jag känner lite mig lite likgiltig emellanåt...jag är faktiskt inte nervös...än,när jag tänker efter. Konstigt nog brukar jag sällan vara nervös inför nya möten med människor. Men jag är väldigt nyfiken på vad de här dagarna och åren väntar mig.Det är väl det som gör mig mest nervös men jag ignorerar den känslan ganska så bra. Tick tack. Snart måste jag lämna hemmet för att inta campus området.....Jag är välförberedd. Jag har en ny snygg skolväska från Friis & Company och fin fina studiemedel som jag fått i present av stumpsson.

Ikväll ska jag svara på alla kommentarer, försöka uppdatera med bilder från resan samt berätta om min första skoldag =) Jag ska på min första föreläsning i em :)


Hej studentvärlden här kommer jag! :)
Kommentarer
Sandra ♥

lycka till :)! vad kul att läsa till socionom! är lite inne på att göra det jag med :)

2009-08-17 @ 10:00:26
URL: http://saandraaandersson.blogg.se/
ante

Lycka till gumman! Hoppas att din dag blir kanon! Och tack för en underbar resa med dig och din familj! Jag saknar redan Grekland och allt som hör till! Love you! Kyss

2009-08-17 @ 10:51:49
Emilie

Gud vad roligt :) Funderar själv på att börja på socionomprogrammet.Skulle vara jättekul om du berättade hur det gick sen =) Är så nyfiken på hur det går till de första dagarna.2009-08-17 @ 13:15:30
URL: http://emiliees.blogg.se/
linda

Hej!

Anmäl dig gärna till "veckans outfit" på min sida, om du har nån speciell outfit-bild på bloggen som du tycker är snygg. Läs mer på min blogg,tjing!

2009-08-17 @ 14:46:11
URL: http://duvetlindaa.blogg.se/
linda

Hej!

Anmäl dig gärna till "veckans outfit" på min sida, om du har nån speciell outfit-bild på bloggen som du tycker är snygg. Läs mer på min blogg,tjing!

2009-08-17 @ 14:46:17
URL: http://duvetlindaa.blogg.se/
carro

ÅÅ är ni hemma nu, hoppas ni haft det helt underbart! Jaha du börjar skolan redan idag! Gu va kul hoppas det går bra :) måste ses snart ju! Får ringas å prata lite! Å uppdatera om resan vill se mer bilder :) hihi..

Hoppas ni mår bra? Puss på dig studenten ;)

2009-08-17 @ 16:14:39
URL: http://carolinespetz.blogg.se/
Clara

Hoppas du har haft en bra första dag i skolan!

Vad snabbt ni kom hem, känndes som ni åkte nyss..

Hur länge var ni borta? KRAM

2009-08-17 @ 16:25:43
URL: http://clarahartmann.blogg.se/
simone

Sv: Det är ju iallfall något ;) Hur trivs du nu då? :D

2009-08-17 @ 19:46:31
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Design by Molly
RSS 2.0